Grafisk design – En klar visuel identitet styrker dit brand

Din virksomheds styrke vises i dit logo og din visuelle identitet. Få hjælp til at se bedre ud og skab sammenhæng mellem det, du kommunikerer og dit udseende med en ny grafisk identitet. Hos Mediegruppen har vi som grafisk design bureau arbejdet med små og store i over 20 år, og vi kan hjælpe dig med identiteter, der kan holde endnu længere.

Som grafisk bureau har vi en særlig passion for at skabe nye og stærke grafiske identiteter. Fra et nyt logo til den store sammenhæng på tryk, på nettet og på gaden. Vi ser det store billede og skaber sammen med dig markante Visuals, som vi kan se på længe. Som skaber og understøtter din kommunikation og historie, som styrker dit brand.

Hvad er en stærk visuel identitet?

  • En som holder – også når solen er gået ned mange gange
  • En som fortæller din historie fra grundfortælling til den faglige kommunikation
  • En som lever nu – men får nyt liv, som tiden går
  • En som skaber sammenhængskraft – fra medarbejdere til kunder og marked

Vi kan som grafisk design bureau hjælpe dig med hele løsningen. Fra den første snak, forståelsen og indsigten – til den kreative proces, som kan være agil eller kompleks. Fra den lille effektive løsning til den store proces med workshop og videns-indsamling.

“Different and new is relatively easy. Doing something that’s genuinely better is very hard.“
Jonathan Ive

En klar visuel identitet skaber lange relationer

Der er mange faktorer, der påvirker din virksomheds succes. En af dem er relationer, om kunderne er kunder i kort tid eller lang tid. Her spiller din troværdighed en stor rolle – hvor troværdig mener dine kunder, du er?

Du kan styrke din troværdighed og dit brand ved at kommunikere en stærk visuel identitet. Gennem en sammenhængende og unik grafisk identitet som din målgruppe kan genkende og forstå, kan du styrke relationerne. Hvis dine kunder har et klart billede af, hvem din virksomhed er og hvad den står for, så fremstår den mere troværdig, og kunderne vil i højere grad udvise loyalitet over for dig.

En klar identitet styrker din forretning

Lange relationer og stor kundeloyalitet er på den lange bane med til at styrke din forretning. En design identitet, der kan være med til at holde på kunderne i længere tid kan give dig bedre rum til at udvikle din forretning.

Når du kan bruge tid på at tænke visionært og udvikle din forretning i stedet for at bruge tid på hele tiden at skulle skaffe nye kunder, så tjener den klare visuelle identitet sit formål.