En identitet, der styrker dit brand

Din virksomheds styrke vises i din visuelle identitet. Få hjælp til at se bedre ud og skab sammenhæng mellem det, du kommunikerer og dit udseende. Hos Mediegruppen har vi som designbureau arbejdet med små og store virksomheder i næsten 25 år, og vi kan hjælpe dig med identiteter, der kan holde endnu længere.

Som designere har vi en særlig passion for at skabe nye og stærke grafiske identiteter. Fra et nyt logo til den store sammenhæng på tryk, på nettet og på gaden. Vi ser det store billede og skaber sammen med dig markante Visuals, som vi længe kan se på. Som skaber og understøtter din kommunikation og historie, og som styrker dit brand.

Hvad er en stærk visuel identitet?

  • En, som holder – også når solen er gået ned mange gange
  • En, som fortæller din historie fra grundfortælling til den faglige kommunikation
  • En, som lever nu – men får nyt liv, som tiden går
  • En, som skaber sammenhængskraft fra medarbejdere til kunder og marked

Vi kan hjælpe dig med hele løsningen. Fra den første snak, forståelsen og indsigten – til den kreative proces, som kan være effektiv eller kompleks. Fra den lille agile løsning til den store proces med workshop og videns-indsamling.

“Different and new is relatively easy.
Doing something that’s genuinely better is very hard.“
Jonathan Ive
Book en kop kaffe -:

Tal med os, hvis du skal til at designe din kommende profil, logo og identitet. Eller hvis du har brug for at forny og forbedre det udtryk, som du allerede har. Kalder du på os, vil du opleve et særligt engagement, indsigt og stor interesse for dit projekt

Del denne side