Ekstern kommunikation på abonnement

Hos Mediegruppen tror vi på, at din eksterne kommunikation med kunden eller borgeren kan blive stærkere og mere effektiv i et tæt samarbejde. Det handler ikke om at bruge flere penge, end du er vant til, men om at bruge dem rigtigt og med mest gennemslagskraft. Derfor arbejder vi med et særligt tilbud, vi kalder for kommunikationsabonnement.

Hvis du vælger at arbejde tæt sammen med os gennem året, kan vi sammen med dig sætte mål, retning og system i alle de tiltag, du alligevel gør gennem året på ekstern kommunikation. Sammen lægger vi planer og en kommunikationsstrategi, og vi får det overblik, som gør, at du får mere ud af dine markedsføringskroner og bliver mest synlig i dit marked og hos dine modtagere.

Fra få til mange kollegaer

Hvis vi arbejder sammen omkring din eksterne kommunikation, får du samtidig adgang til hele holdet hos Mediegruppen. Ikke bare få medarbejdere, men hele paletten af kompetencer, fra ide og udvikling – til skrivende, kreative og online specialister. Så du kan reklamere, markedsføre og kommunikere effektivt fra uge til uge.

Fordel dine omkostninger

Når vi sammen har fået et overblik over din verden, budget og behov for ekstern kommunikation og markedsføring, kan vi fordele indsatsen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Vi aftaler, hvad vi skal gøre fra måned til måned, og udgiften fordeles i faste abonnementsperioder, så du kender dit budget. Det betyder også, at vi kan bygge nye kommunikationsmidler til dig sammen med denne model. Fra designarbejde, et nyt website – til markedsføringsmaterialer.

Det kan du bruge dit kommunikationsabbonement til:

 • Opdatering af hjemmesiden
 • Kommunikationsstrategi
 • Nyhedsbreve
 • Facebook og sociale medier
 • Opdatering af marketingsmaterialer
 • Kampagner og aktiviteter
 • Medlemskommunikation
 • Borgerkommunikation
 • Magasiner etc.
 • Presse og PR
 • Teknisk vedligeholdelse af website
”Med et fast Kommunikations-abonnement kan du for de samme penge øge din effekt med op til 100%”

En strategi for ekstern kommunikation er vigtig

Det er vigtigt, at du har en klar strategi for din kommunikation og markedsføring. Når du sætter dig nogle mål for din markedsføring og definerer, hvor du gerne vil hen med din kommunikation, får du mulighed for at måle på succesen af dine tiltag og kan bedre lægge en strategi. Det kan f.eks. være et mål at ville have flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev eller få flere til at følge din side på Facebook. Det kan også være kommunikationen til borgerne, som skal opfordre dem til at tage stilling til konkrete valg. Eller et mål kunne være at få flere til at udfylde kontaktformularen på din hjemmeside eller få flere til at abonnere på dit blad.

Mulighederne er mange, vigtigst er blot at få defineret nogle målbare mål. Når først målene er defineret kan strategien lægges og det bliver muligt hele tiden at optimere på de tiltag der sættes i gang, for vi ved jo, hvilket mål vi går efter.