Ekstern kommunikation på abonnement

Hos Mediegruppen tror vi på, at din eksterne kommunikation med kunder eller borgeren kan blive stærkere og mere effektiv i et tæt samarbejde. Det handler ikke om at bruge flere penge, end du er vant til, men om at bruge dem rigtigt og med mest gennemslagskraft. Derfor arbejder vi med et særligt tilbud, vi kalder for kommunikations-abonnement.

Hvis du vælger at arbejde tæt sammen med os gennem året, kan vi sammen sætte mål, retning og system i alle de tiltag, du alligevel gør gennem året ift. kommunikation. Sammen lægger vi planer og en kommunikationsstrategi. Vi får det overblik, som gør, at du får mere ud af dine markedsføringskroner og bliver mest synlig i dit marked og hos dine modtagere.

Fra få til mange kollegaer

Hvis vi arbejder sammen omkring din eksterne kommunikation, får du samtidig adgang til hele holdet hos Mediegruppen. Ikke bare få medarbejdere, men hele paletten af kompetencer, fra ide og udvikling til skrivende, kreative og online specialister. Så kan du reklamere, markedsføre og kommunikere effektivt fra uge til uge.

Fordel dine omkostninger

Når vi sammen har fået et overblik over din verden, budget og behov for ekstern kommunikation og markedsføring, kan vi fordele indsatsen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Vi aftaler, hvad vi skal gøre fra måned til måned, og udgiften fordeles i faste abonnementsperioder, så du kender dit budget. Det betyder også, at vi kan bygge nye kommunikationsmidler til dig sammen med denne model. Fra designarbejde, et nyt website – til markedsføringsmaterialer.

Det kan du bruge et abonnement til:

  • Opdatering af hjemmesiden
  • Kommunikationsstrategi
  • Nyhedsbreve
  • Facebook og sociale medier
  • Opdatering af marketingsmaterialer
  • Kampagner og aktiviteter
  • Magasiner og udgivelser
  • Presse og PR
  • Vedligeholdelse af website
”Med et fast kommunikations-abonnement kan du for de samme penge øge din effekt med op til 100%...”
Book en kop kaffe -:

Tal med os om de løsninger og modeller, vi har sammen med en lang række kunder. Og hør om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst fra uge til uge og sætte strøm til din kommunikation i faste rammer. Kalder du på os, vil du opleve et særligt engagement, indsigt og stor interesse for din kommunikation, hverdag og virksomhed.

Del denne side