Skab effektive kampagner med en stærk strategi

Det var det, som vi i gamle dage kaldte for reklame. Det med at skabe opmærksomhed gennem spændende ideer, nye formater og overraskende budskaber. Det synes vi stadig er rigtig sjovt, og vi er gode til det.

I dag handler det mere end nogensinde om at have en stor ide. Noget som bærer historien og skærper dit budskab. Noget som er rigtigt, vigtigt, og som du brænder for. Som kan formidles og fortælles. Har du det, kan vi med den rette kampagnestrategi hjælpe dig med at nå ud til dine modtagere.

”Når Mediegruppen forbinder dig med verdenen, er målet altid at skabe positiv opmærksomhed, samtale og omtale.”

Medieverdenen er fyldt med virksomheder, der vil tage dine penge, afvikle dine kampagner og fortælle dig, at din markedsføring konverterer. Men til hvad? Ny kunder eller bare mere støj?

Flere slag i luften og lidt flere tal, som ikke kan bruges til noget. Flere tomme visninger og lidt flere hits uden effekt.

Vi tror på det gamle gode håndværk. På at godt grundarbejde skaber bedre resultater. At den rigtige ide, og det gode ord er mere værd end sjove billeder, store hjul og søde kæledyr.

Læg en klar kampagnestrategi

Tal med os om din næste kampagne. Giv os din tid, så vil vi investere tid og forståelse for din verden, forretning og virkelighed. Og vi vil udfordre dine kampagner, så vi sammen skaber den rigtige opmærksomhed.

10 kolde vedr. mere opmærksomhed og rigtige kampagner

  1. Få styr på din fortid, nutid og din fremtid
  2. Find ud af, hvad der er din historie
  3. Byg din kommunikation og kampagne på en større ide
  4. Vid, at der ikke findes lette resultater
  5. Brug alle midler – fra fortælling til reklame
  6. Brug alle kanaler – ikke kun de sociale medier
  7. Samarbejd med nogle, som har prøvet det, før Facebook blev til
  8. Spil bold med en partner, der vil udfordre dig
  9. Hold fast, også når det ikke virker på 10 minutter
  10. Mærk efter, sæt mål og udvikl dig sammen med dine brugere

Vi sætter dig i forbindelse med dine modtagere gennem det rigtige valg af kanal til din historie. Nogle gange handler det om at få 7 direktører til at ringe tilbage. Andre gange om at starte en folkelig bevægelse, hvor din historie deles og formidles af dine modtagere.