Forstærk fortællingen om fjernvarme

Fjernvarmeværkerne er udfordret af nye energiformer, nye politiske vinde, ændrede vilkår og hård konkurrence. Fortællingen om fjernvarme er forsvundet. Vi hjælper dig med at forny fortællingen, så du får mere gennemslagskraft og nye kunder.

Indgå i et stærkt partnerskab omkring kommunikation og markedsføring af jeres fjernvarmeselskab. Vær med i et kommunikationsfællesskab, hvor du sammen med en række andre selskaber arbejder smart, effektivt og fælles om rækken af opgaver.

Mediegruppen tilbyder en ny samarbejdsmodel. Hver måned skaber vi en række stærke kommunikations- og markedsføringselementer, som er lette og enkle at integrere på jeres. Baseret på viden og praktiske opgaver fra de andre værker.

Fordele og nye muligheder

I får adgang til alle de gængse elementer fra tekster og indhold, historier og fortællinger – til grafiske skabeloner og elementer, som sparer jer og holdet for tid, penge og ressourcer. I kan selv arbejde videre med alle dele og tilpasse dem nemt, hurtigt og effektivt. Eller I kan få os til at hjælpe fra måned til måned, stå bag jer og bakke op.

Det hjælper vi med:

  1. Indhold til nyhedsbreve og hjemmeside
  2. PR-historier
  3. Markedsføringsmaterialer
  4. Kampagner
  5. Borgerkommunikation og inddragelse
  6. Konsulentopbakning og sparring
  7. Et ekstra hold af kommunikatører
Book en kop kaffe -:

Vil du høre mere om vores model for stærkere Fjernvarmekommunikation? Så tag fat i os og book en kop kaffe. Vi ved noget om fjernvarme, om grøn omstilling – og kender dagligdagen, kunderne og markedet.

Del denne side