Vil danske familier også dele fjernvarme i fremtiden?

I Mediegruppen tror vi på, at svaret er ja. For lokal fjernvarme taler til alt det, vi kan li’ ved at dele, være en del af et lokalt fællesskab og handle miljøbevidst. Værdier I som lokalt fjernvarmeværk kan tale til i en ny solid fortælling, som giver gennemslagskraft. I Mediegruppen kan vi hjælpe jer med at skabe fortællingen om jeres fjernvarmeværk, så den bliver oplevet mere menneskeligt, vedkommende og relevant.

Vi skaber en ny fortælling

På en workshop dykker vi ned i fortællinger, der er betydningsfulde for jeres lokale fjernvarmeværk. Mediegruppen samler alle in put til en grundfortælling – det fælles fundament, som sikrer en rød tråd i jeres kommunikation.

Vi tilrettelægger strategisk kommunikation

Med grundfortællingen på plads går vi strategisk til værks og anbefaler medier og en plan, der sikrer, at I får gennemslagskraft og forbinder med relevante målgrupper.

Vi sikrer en effektiv eksekvering

Skal I skabe gennemslagskraft, skal I sætte fortælling, medier og plan i spil. Mediegruppen hjælper jer med eksekveringen fx ved, at I får en abonnementsaftale, hvor I får en medarbejderstab med journalister, grafiske designere og projektledere til rådighed.