Skab forbindelser med en Content Marketing strategi

Få forbindelse med dine kunder og tiltræk dem med relevant indhold gennem digitale værktøjer. Tilgangen hedder Content Marketing – og handler om at bruge det journalistiske greb, fortællerglæden og formidlingen til at skabe mere synlighed og flere kunder i butikken med en gennemtænkt strategi for dit indhold.

Sammen med stærke digitale redskaber binder vi hele din kommunikation sammen med en gennemarbejdet Content Marketing strategi – fra viden, bedre e-mail marketing til automation og BIG data.

Hos Mediegruppen tror vi på, at du ved at formidle og fortælle frem for at sælge, kan få nye kunder, mere opmærksomhed og tjene flere penge. Vi har både erfaring og konkrete content marketing eksempler på, at det virker. Og vi har redskaberne til at skabe den helt rigtige Content Marketing platform til dig og din hverdag.

Vi kan hjælpe dig med hele processen, så du kan udkomme, skabe nyt perspektiv, få mere opmærksomhed og kontakt med nye kunder.

”Flere kunder, flere kontakter, flere møder, flere medlemmer, flere donorer, flere besøg og flere leads.”

Vi hjælper med platforme og content marketing strategi

Holdet er klar til at tage dig med på rejsen. Fra den store eller den lille model. Og vi kan både hjælpe dig med at etablere platformene, strategien – og til et eksekvere på den fra uge til uge. Sammen, alene eller efter ,hvad du har behov for.

Mulighederne er mange – og der er muligheder for både små og store virksomheder. En Content Marketing strategi kan laves og udføres for et meget lille budget. Det handler i princippet bare om at få sat ord på ens virksomheds kernefortælling, dvs. få klarlagt virksomhedens DNA. Når kernefortællingen er på plads, kan man begynde og arbejde på en plan og en strategi for ens indhold. Du kan starte i det små og bruge din hjemmeside samt opslag på Facebook og LinkedIn.

6 steps til nye kunder og nye forbindelser med Content Marketing

  1. Grundfortælling og DNA: Hvad er din historie?
  2. Kernehistorier: Hvad er det, vi skal tale om og gentage?
  3. Content strategi: Hvad er planen, vi arbejder efter?
  4. Implementering: På din hjemmeside og dine touchpoints
  5. BIG data og CRM: Vi samler dine besøgende og interessenter, så vi kan kommunikere med dem
  6. Leads: Vi sender dig nye kunder og nye forbindelser