Skab nye forbindelser med Content Marketing

Få forbindelse med dine kunder og tiltræk dem med relevant indhold gennem digitale værktøjer. Tilgangen hedder Content Marketing og handler om at bruge det journalistiske greb, fortællerglæden og formidlingen til at skabe mere synlighed og flere kunder i butikken med en gennemtænkt strategi for dit indhold.

Sammen med stærke digitale redskaber binder vi hele din kommunikation sammen med en gennemarbejdet Content Marketing strategi – fra viden, bedre e-mail marketing til automation og BIG data.

Hos Mediegruppen tror vi på, at du ved at formidle og fortælle frem for at sælge kan få nye kunder, mere opmærksomhed og tjene flere penge. Vi har både erfaring og konkrete Content Marketing eksempler på, at det virker. Og vi har redskaberne til at skabe den helt rigtige Content Marketing platform til dig og din hverdag.

Seks steps til nye kunder og nye forbindelser med Content Marketing:

  1. Grundfortælling og DNA: Hvad er din historie?
  2. Kernehistorier: Hvad er det, vi skal tale om og gentage?
  3. Content strategi: Hvad er planen, vi arbejder efter?
  4. Implementering: På din hjemmeside og dine Touch Points
  5. BIG data og CRM: Vi samler dine besøgende og interessenter, så vi kan kommunikere med dem
  6. Leads: Vi sender dig nye kunder og nye forbindelser
Book en kop kaffe -:

Holdet er klar til at tage dig med på rejsen. Fra den lille til den store model. Og vi kan hjælpe dig med at etablere platformene, strategien – og til et eksekvere på den fra uge til uge.

Del denne side