Client Publishing – få mere ud af dine udgivelser

Mediegruppen har mange års erfaring med bladudgivelser. Fra livsstilsmagasiner, store fagtidsskrifter til det lokale kirkeblad. Medlemskommunikation og bladudgivelser er vores hjerteblod. Vi begyndte med at lave magasiner, og det slutter vi nok også med. Vi hjælper dig hellere end gerne med alt fra koncept til distribution.

Fra idé til forretningsudvikling

Vi ved lidt om at være udgiver. Fordi vi selv og vores kunder har prøvet lidt af hvert. Alt det, som er sjovt, og det, som er svært. Vi har løst smukke opgaver, og vi har klumret i det. Når du samarbejder med os, sparer du alle mellemregningerne og slipper for at lave de samme fejl.

”Vi hjælper med at fortælle din historie bedre. Mere menneskeligt, mere vedkommende og mere relevant.”

Vi har defineret 12 steps i tilblivelsen af et magasin

På baggrund af vores mange års erfaring med bladudgivelser og medlemskommunikation og har vi udarbejdet en liste med de faser, der forbundet med at udvikle og lave et magasin. De 12 steps er:

 1. Workshop
 2. Policy
 3. Design
 4. Redaktion, indhold og journalistik
 5. Foto, billeder og infografik
 6. Produktion og rentegning
 7. Distribution
 8. Fra print til digitalisering
 9. Dialog og måling
 10. Presse og PR
 11. Forretningsudvikling
 12. Kommunikationsabonnement

… Og vi kan godt finde på flere sammen.

Få hjælp til Client Publishing

Du kan arbejde sammen med os i en eller alle de mange faser, og vi kan løse opgaven for dig som en samlet Client Publishing opgave eller som samlesæt. Det er dig, der bestemmer. Vi har holdet og kræfterne til at løse hele opgaven fra redaktion, til det kreative og frem til din modtager, i postkassen eller på nettet.

Hør mere om medlemskommunikation

Vi vil meget gerne tage en snak med dig om dine muligheder og hvordan vi kan hjælpe med din udgivelse. Kontakt os og få en snak med en af vores erfarne medarbejdere om dit blad.