Gå i luften med et agilt website

De fleste får øje på din virksomhed på nettet. Her begynder al din kommunikation… og her starter alle dine problemer. For de fleste læser kun 20% af dit indhold – og besøger dig på deres mobil, hvor du har bygget huset til med format og større skærme.

Hos Mediegruppen tror vi på, at dit nye websites skal bygges på den halve tid, og du skal gemme tiden, kræfterne og pengene til at arbejde med din kommunikation. Det handler nemlig ikke om at bygge et nyt website – men om at drive det.

Derfor bygger vi websites ud fra det nye mindset, der hedder GDD. Det står for Growth Driven Design og handler dybest set om, at dine besøgende og dine kunder skal hjælpe dig med at bygge dit næste website. Og om, at du skal bygge mindre fra starten – så du har tid og råd til at tage dem med på rejsen, og udvikle sitet over tid.

Gå fra projekt til proces

Derfor tror vi på, at vi sammen skal gå fra at se websitet som et projekt – til at skabe en proces. At vi sammen skal arbejde med mindre og agile websites, som kommer i luften på en måned og ikke på 10 måneder. Og at vi bruger dine penge på at drive websitet – ikke på at bygge det.

Bevares, vi skal selvfølgelig bygge for fremtiden, og vi skal gøre det ordentligt, analytisk og rigtigt.

Gem pengene til senere

Derfor tror vi på, at vi sammen skal arbejde med processen. Gemme pengene til at forstå, forbedre og forny siden over tid. Se opgaver som et forløb, der ikke tager 10 måneder – men 3 år. Så vi mærker efter, lytter til brugerne, ser, hvad der sker, fornyer, forstærker og skaber indholdet efter behovet hos vores brugere – og ikke efter, hvad vi tror i byggefasen.

Fem korte vedr. GDD

  • Gå fra projekt til proces – så vi ikke alle bliver helt trætte, når vi går i luften
  • Gå fra at tro – til at lytte og lade dine brugere udvikle sitet
  • Gå fra at bruge alle pengene først – til at gemme 75% til senere
  • Gå fra at tro, at det handler om at bygge – til at indse, at det handler om at drive og udvikle
  • Gå til en partner, der både kan bygge sammen med dig og hjælpe dig med at kommunikere og udvikle
”Traditionel Web Design is Broken. The headaches, challenges, unreliable and inconsistent results you experience during a website redesign are the product of an outdated and broken playbook.”
GDD