Bliv mere digital på den halve tid

De fleste får øje på din virksomhed på nettet. Her begynder al din kommunikation… og her starter alle dine problemer. For de fleste læser kun 20% af dit indhold. Hos Mediegruppen tror vi på, at dit nye websites skal bygges på den halve tid, og du skal gemme kræfterne og pengene til at arbejde med din kommunikation. Det handler nemlig ikke om at bygge et nyt website – men om at drive det.

Derfor bygger vi websites ud fra det nye mindset, der hedder GDD. Det står for Growth Driven Design og handler dybest set om, at dine besøgende og kunder skal hjælpe dig med at bygge dit næste website. Og om, at du skal bygge mindre fra starten, så du har tid og råd til at tage dem med på rejsen og udvikle sitet over tid.

Gå fra projekt til proces

Derfor tror vi på, at vi sammen skal gå fra at se websitet som et projekt til en proces. Skabe agile websites, som kommer i luften på en måned og ikke på 10. Og at vi bruger dine penge på at drive websitet – ikke på at bygge det.

Gem pengene til senere

Derfor tror vi på, at vi sammen skal arbejde med processen. Gemme pengene til at forstå, forbedre og forny siden over tid. Så vi mærker efter, lytter til brugerne, ser, hvad der sker, fornyer, forstærker og skaber indholdet efter behovet hos vores brugere – og ikke efter, hvad vi tror i byggefasen.

Fem korte vedr. GDD

  • Gå fra projekt til proces – så vi ikke alle bliver slidt op før vi går i luften
  • Gå fra at tro til at lytte og lade dine brugere udvikle sitet
  • Gå fra at bruge alle pengene først til at gemme 75% til senere
  • Gå fra at tro, at det handler om at bygge til at indse, at det handler om at drive og udvikle
  • Gå til en partner, der både kan udvikle og hjælpe dig med løbende at kommunikere
”Traditionel Web Design is Broken. The headaches, challenges and inconsistent results you experience during a website redesign are an outdated and playbook.”
GDD
Book en kop kaffe -:

Tal med os om de mange eksempler på digitale løsninger. vi har skabt. Og hør hvordan vi bedst kan hjælpe dig på nettet og med den rigtige digitale model. Kalder du på os, vil du opleve et særligt engagement, indsigt og stor interesse for dit næste digitale projekt.

Del denne side