Ydelser

Hos Mediegruppen brænder vi for at fortælle din historie bedre. Mere menneskeligt, mere vedkommende og mere relevant. Og vi gør det på tværs af medier og kanaler, så du nemt og effektivt kan skabe resultater for din kommunikation.

Journalistik, tekstforfatning og content

Nogen siger, at ord er den største skaber af virkeligheden. Vi er tilbøjelige til at give dem ret. Med ord kan vi sætte en retning, danne et billede, skabe en stemning, ja endda håb. Ord udtrykker og giver indtryk af hvem, der taler. 
Vi har et stærkt hold af skrivende i huset og andre uden for, vi kan trække på. Vi bruger journalistiske greb og retorikkens teknikker. Det giver dig muligheden for at gå fra information til kommunikation gennem fortællinger, der forandrer verden og bevæger mennesker. 

Kampagner og opmærksomhed

I Mediegruppen har vi ofte kampagner bredt ud over hele bordet, når en kommune, en brancheforening, en turistdestination eller en helt anden type organisation har brug for at støje og skabe opmærksomhed. Og det er netop det, en kampagne kan. Vi synes, det er sjovt. At hjælpe dig med at sætte strategien og lande i ide og et koncept, komme videre til medieplan for til sidst at eksekvere. Med fortællinger, der forandrer verden og budskaber, der overrasker og bevæger målgruppen. 

Magasiner og kundeudgivelser

I Mediegruppen er vi flasket op i en verden fyldt med magasiner. Her begyndte det hele, og det er stadig en stor del af vores DNA. Vi har udviklet, designet og arbejdet med kreative fortællinger gennem de sidste 25 år. Så vi har viden, erfaring, passion og de rigtige redskaber til at skabe, forny og forme dit magasin.

Vi elsker magasiner og kundeudgivelser og tror på, at de også vil spille en stor rolle i fremtiden. Vi kender de greb, der skal til for at tilrettelægge det redaktionelle indhold, designe flowet og skrive historierne. Resultatet er kommunikation, der bevæger mennesker. Fra forsiden til vi efterlader læseren klar til næste udgave.

Rapporter og analyser

Når du har arbejdet længe med dine forretningsmæssige resultater, dine analyser eller din strategi, hjælper vi dig med at få flere læsere og mere tid sammen med dine modtagere. Vi har en særlig erfaring med at få det, der er svært tilgængeligt, til at blive læsbart og levende. Vi hjælper dig med at sætte ord, billeder og visuals på alt fra din årsberetninger til nøgletalsrapporter og analyser. Vi skaber en fortælling, hvor der før var en række tal, analyser og strategiske mål og retninger. Og vi arbejder sammen med dig, så du formidler dit budskab, så alle forstår det.  

Design, identitet og kreativitet

Få hjælp til at se bedre ud og skab sammenhæng mellem kommunikationen og det kreative. Hos Mediegruppen har vi som designbureau arbejdet med små og store designopgaver i næsten 25 år. Vi tror på, at vi ved hjælp af design – kan gøre svære ting nemme at forstå. Ved hjælp af spændende visuals, infografik, konsekvente designlinjer og stærke grafiske virkemidler. Vi kan hjælpe dig med alt fra en ny identitet, der har udgangspunkt i dit DNA og din fortælling – til hverdags opgaver, der sætter strøm til din markedsføring og opmærksomhed. 

Digitale universer

I gamle dage havde vi større formater – fra en gavl på otte meter til en helside i Jyllandsposten. I dag arbejder vi med digitale platforme og formater. Og vi skaber digitale universer – fra Apps til websites og indhold til SoMe, som Facebook, LinkedIn og Instragram.  

Vi arbejder med nye brugerflader til web, til mobil og vi skaber løsninger, der fortæller historier, forbinder mennesker og holder fast. Altid med baggrund i vores viden om kommunikation, kunder, marked og DNA. Vi skaber sammenhæng mellem budskaber og de digitale udgivelser.