Værdier

Gennem de sidste 20 år har vi arbejdet konsekvent med et sæt stærke værdier, som styrer vores hverdag, arbejde og tilgang til opgaver, samarbejde og relationer

”If you dream small dreams, you may succeed in building something small. For many people, that is enough. If you want to achieve widespread impact and lasting value, – be bold.”
Howard Schultz

Menneskelige relationer

Vi lægger vægt på gode menneskelige relationer, da vi skal arbejde sammen i lang tid og af og til under stort pres. Vi tror på, at et samarbejde går begge veje, og er der ikke god kemi og forståelse begge veje, så holder samarbejdet ikke. Vi arbejder med at investere, så samarbejdet bliver levende, menneskeligt og interessant. Vi forventer den samme feedback og modspil fra vores kunder.

Vi tager os tid til at interessere os

Hos os møder kunderne ægte interesse. Vi brænder for deres udfordringer og for at forstå, hvordan vi løser opgaver og gør en forskel. Det tager tid, men vi tror, det giver mening og skaber resultater. Vi er ikke blot en fabrik, men sætter tid af til at få indsigt og forståelse.

Et ord er et ord

Vi tror på værdien i at holde ord. Når konkurrenten hver gang sender en højere faktura, er det os, som fakturerer det, vi har aftalt. Vi tager vores løfter alvorligt – og vil kendes på ordholdenhed og tryghed i samarbejdet.

Ren besked

Vi sætter pris på ærlighed og siger tingene ligeud. Høfligt, ordentligt – men altid ren besked. Det betyder, at vi ved, hvor samarbejdet bevæger sig hen, og at vi altid tager tingene i opløbet. Det giver styrke til at strække samarbejdet og får det til at holde i lang tid.

Vi vil ikke være med, hvis vi ikke kan tjene penge

Vi arbejder hårdt for vores kunder og går langt for at skabe resultater. Vi er ærlige omkring budgetter og økonomi og tror på, at det skal være en god forretning for begge parter at arbejde sammen.

Del denne side