Vejle sang gik viralt i det lokale!

Tilbage i september landede der en sang og en bunke billeder på bordet hos Vibeke, vores Digital Art Director. Resultatet blev en musikvideo med billeder af naturen omkring Vejlefjord til smukke toner. Videoen endte med at få 3,2 tusind visninger på Facebook.

Nogle gange kan der opstå noget smukt – helt tilfældigt. Det var tilfældet, da VisitVejle modtog hyldestsangen til Vejle “Udsigt Fra Fjorden”. Sangen skulle ikke lægges i skuffen – men hvordan kunne vi løfte den, så folk ville klikke og lytte?

Turismekonsulent Rikke Sørensen fra VisitVejle kom i tanke om Vejle-instagrammeren Else-Marie Jørgensen, der har taget et hav af smukke naturbilleder i Vejle og omegn – og pludselig stod Rikke med en bunke billeder og en sang om Vejle.

En samlet pakke

Næste step var at få klippet lyd og billeder sammen på en måde, så overgangene fra det visuelle passede sammen med tonerne af ”Udsigt fra Fjorden”. Derfor landede opgaven på Mediegruppens bord – og digital Art Director Vibeke brugte en eftermiddag på at redigere det  til en sammenhængende musikvideo.

For at promovere musikvideoen lavede vi et blogindlæg til Visit Vejle-bloggen, hvor vi fik historien bag teksten til ”Udsigt Fra Fjorden”, og her kom vi også tættere på de to kvinder, der har produceret henholdsvis sang og billeder. Sammen hylder både Anne-Mette Bergmann og Else-Marie Jørgensen Vejle, som står deres hjerter nær.

En pressemeddelelse blev derefter sendt til diverse lokale Vejle-medier og historien samt sangen blev bragt i både Vejle Amts Folkeblad og Vejle24.

Når én deling bliver til flere

Efter musikvideoen blev uploadet på VisitVejles Facebook-side har opbakningen, både fra nuværende og tidligere Vejlenserne, været til at føle. Videoen er nemlig blevet delt 41 gange og vist hele 3,2 tusind gange.

Kommentarerne i opslaget bar præg af nostalgi og rosende ord:

De mange positive tilkendegivelser bekræfter, at små greb kan gøre en stor forskel for det færdige produkt. Se selv kvindernes hyldest til Vejle her, eller læs blogindlægget her.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”