Trekantområdet har fået en iværkfætter, IVER

IVER er kulminationen på en spændende, kreativ og udviklende rejse, som Mediegruppen tog på sammen med Trekantområdet, det fælles iværksætterunivers, der dækker Trekantområdets i alt syv kommuner – Vejle, Fredericia, Middelfart, Kolding, Billund, Haderslev og Vejen.

”Kreativ navneleg og brugerinddragelse satte form, navn og identitet på Trekantområdets iværksætterfællesskab.”

Kubansk [Wørk]

Opgaven for Mediegruppen lå i at finde en fælles identitet for de syv kommuners fælles iværksættertilbud. En fælles identitet, der var letgenkendelig og kunne give genlyd lokalt, regionalt og nationalt, der udstrålede iværksætteri og som signalerede fællesskab.

Det mundede ud i en navneleg, hvor ordet ”iværksætter” blev vendt og drejet på hovedet, på siden og tilbage igen. Hvor Gyldendals nudanske ordbog, det mere uofficielle ”danglish”, tegnsætningens klammer og sågar caribiske øer mundede ud i kreative forslag som: [Wørk], Vaerk, XLab, Turn, Kuba og IVER.

De seks forslag blev sidenhen kogt ned til tre forslag: Turn, Kuba og IVER.

Iværkfætter med likers

Beslutningen om det helt rette navn til iværksætteruniverset blev ikke som vanligt lagt i en ledelses eller bestyrelses hænder. Det blev sendt i høring hos dem, det hele handler om – iværksætterne, ildsjælene, idémagerne i Trekantområdet – i form af en Facebook-konkurrence.

Og så blev IVER født. IVER, iværkfætter i Trekantområdet, som fik sin egen identitet, fuldskæg, briller og mørkt hår. Og sin egen Facebook-profil med en masse følgere.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”