TimeOut: Hvornår har du sidst trukket stikket?

Hvordan fortæller man den næste generation, hvor vigtigt hvile og pauser er for vores trivsel og velvære? Med temaprojektet TimeOut, en målrettet digital kampagne og et usædvanligt samarbejde er det lykkedes at sætte fokus på vigtigheden af ’hvile’.

Hvad har et moderne kommunikationshus og et kirkesamfund tilfælles? Den ene brænder for at fortælle historier, der forandrer verden. Den anden brænder for at udfordre den måde, vi lever vores liv på i det moderne samfund.

Netop idéen om at sætte fokus på hvile og måden, hvorpå man kan sætte dagsordenen med fortællinger, blev til temaprojektet TimeOut. Et projekt, som er opstået i et samarbejde mellem Mediegruppen og Adventistkirken i Danmark.

TimeOut er et undervisningskoncept, som har til formål at øge viden og opmærksomhed hos elever i 7. – 10. klasse om, hvor vigtigt det er at hvile sig og holde pauser i hverdagen. Hvor vi skal løbe hurtigere og være mere effektive. Og hvor vi altid husker at lade vores elektronik op, men glemmer at lade vores egne batterier op.

Mediegruppen har arbejdet med idé, koncept, design og rammer for kommunikationen. Så idéen fik nyt liv og sammenhængskraft.

Kampagnen bestod af:

  • Koncept, navn og idé
  • Design og identitet
  • Digitalt website
  • Undervisningsmaterialer
  • Formidling via DM-breve
  • Digital kampagne på Facebook og LinkedIn

Få ’hvile’ ud over den digitale rampe

Hvile og pauser er en knap ressource i en verden, hvor vi skal løbe hurtigere, være mere effektive og mestre de digitale arenaer. Hvor vi bliver bombarderet med indtryk, budskaber og salgsteknikker. Så hvordan gør man opmærksom på sit budskab?

Svaret er simpelt: Man taler til sin målgruppe på de platforme, hvor de alligevel befinder sig det meste af tiden. Udstyret med mobiltelefon, tablet eller computer kan vi arbejde, spille, chatte og surfe – når som helst og hvor som helst. Vi er altid på. Derfor skulle TimeOut markedsføres som en digital kampagne. Så vi kunne skabe opmærksomhed om projektet og møde børn, unge og undervisere på de digitale platforme, de agerer på.

I perioden 19. maj til 26. juni 2021 kørte vi en digital kampagne for TimeOut på Facebook og LinkedIn. Målet var at skabe større opmærksomhed om hvile og gøre undervisningskonceptet mere synligt og vedkommende for børn og unge i 7. – 10. klasse.

Med målrettet annoncering, personlige fortællinger fra folk, der brænder for budskabet, og et stærkt hold af kreative hjerner som vores stærkeste våben lykkedes det os at få TimeOut ud over den digitale rampe. Vi fik flere ind på hjemmesiden. De læste om konceptet. Og downloadede gratis undervisningsmateriale om hvile.

Trivsel og velvære er et samfundsansvar

I Mediegruppen rider vi på digitaliseringens bølge. Vi ved, at det kræver omstillingsparathed at overleve i den digitale tidsalder. Vi tror på, at man med fortællinger kan sætte en dagsorden og forandre verden. Vi fortæller vigtige historier med afsæt i vores hverdag. Vi tager ansvar for vores samfund – også i fremtiden. Derfor er hvile og pauser en altafgørende bestanddel i hverdagen. Fordi det giver større trivsel og velvære. Fordi det giver mere på den mentale bundlinje.

Med TimeOut kan vi sammen skabe opmærksomhed om hvile og pauser. Så vi forstår, hvor meget hvile betyder – midt i din hverdag, skoledag eller digitale dag.

TimeOut er et undervisningskoncept, der gør dig klogere på vigtigheden af hvile. Måske er det alligevel smart at trække stikket og nappe en pause?

Tal fra kampagnen

33.830 personer har set annoncerne på Facebook og LinkedIn.

79.491 er antallet af gange, annoncerne er blevet vist. Hver person har set annoncen ca. 2,5 gange.

1.579 gange har personer interageret med annoncerne i form af kommentarer, delinger og lagring af annoncer på Facebook.

1.077 har besøgt www.timeout-online.dk i løbet af de fem uger, kampagnen løb på de sociale medier.

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Magasinet er gratis. Vi sender det direkte til din postkasse. Dine oplysninger bruger vi kun til at sende magasinet samt følge op på, hvorfor du fandt det relevant.

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”