LægeLiv

Mød lægen på hjemmebane – magasinet LægeLiv handler om lægens liv. Ikke så meget faget og forskningen. Men det hele liv, hvor også travlhed, tvivl og mere holistiske temaer fylder. Det er magasinet, som giver anledning til at reflektere og slappe af.

Magasinet LægeLiv bringer de historier, som praktiserende læger ikke finder i de traditionelle, faglige tidsskrifter. Det er livsstilsmagasinet, der har udsynet til, hvad andre læger gør og indsigten i, hvad der er vigtigt for patienten. Der er inspiration til at drive praksis på andre og nye måder. 

Med en tone, der er inviterende, inspirerende og motiverende sætter magasinet perspektiver på lægelivet i spil. Mennesket kommer foran fortællingen, så læseoplevelsen bliver mere nærværende, mere relevant og mere menneskelig.

Et lægeliv i balance

Dilemmaerne handler om balance. Det samme gælder, når vi sætter arbejdsliv over for privatliv. Derfor går magasinet LægeLiv også ‘behind the scenes’ og ser på, hvilke fritidsinteresser og skæve præferencer, der gemmer sig bag kitlen. Er lægen med i et rockband, kører hun racerbil, er det familien eller måske windsur­f­ing, der trækker? Og hvad laver en praktiserende læge typisk, når han eller hun går på pension?

Fra det ene lægehus til det andet

Med stafetten inspirerer det ene lægehus det andet f.eks. med fortællingen: ‘Sådan sikrer vi, at alle med­ arbejdere får en god og meningsfuld arbejdsdag.’

Ud over faste temaer og formater bliver der hver gang sider med småstof og sider med synspunkter fra både konsultationen og psykologen.

Det er Helses redaktion, der står bag indholdet i magasinet LægeLiv.

Information

Oplag
10.000 stk.

Fordelt på:

  • Praktiserende læger
  • Privatklinikker
  • Spec. læge klinikker
  • Privathospitaler

Rabat
4 x indrykning: 20%
2 x indrykning: 10%
Introrabat ved 4 x indrykning: 25%
Introrabat ved 1 x indrykning: 15%
Pligttekst: ­ 50%

Der kan max ydes 25% rabat.

Annoncemateriale
Alt materiale skal leveres færdigt som trykklare højtopløselige PDF-filer,
CMYK separeret, gerne som PDF/X-filer.
Sendes elektronisk til: annoncer@media-partners.dk

Udgivelsesplan

UdgaveMaterial deadlinePå gaden
Nr. 115.02.202308.03.2023
Nr. 222.05.202305.06.2023
Nr. 330.08.202321.09.2023
Nr. 424.10.202322.11.2023

Eksempler på temaer

Hvordan kan arbejdsliv og fritid komme til at hænge bedre sammen? Hvornår er det rigtige tidspunkt at trække sig tilbage? Nogle læger bliver ved til langt oppe i årene, andre holder op, når de er i 60erne. Vi kommer med forskellige eksempler og overvejelser, der kan inspirere til at træffe det rigtige valg for den enkelte.

Lægen er for de fleste en institution, som mange stiller særlige krav til. Hvad giver det af udfordringer i arbejdsliv og privatliv? Og hvor er balancen?

Lægernes psykiske helbred – hvordan sikrer vi, at det mentale helbred bliver bedst muligt for den enkelte læge? Og hvor går lægen hen, når sindet strammer til? Sådan kan du også bruge din læge­ uddannelse. Om andre måder at være læge på. Er der særlige etiske problemer, når lægen også er forretningsmand? Og i givet fald, hvordan tackler vi dem?

Priser

Alle priser er ekskl. moms og gældende fra 1. januar 2022.
Ved annoncer til kant skal der lægges 3 mm ekstra til beskæring.

Digital opmærksomhed

LinkedIn markedsføring

Magasinet LægeLiv udkommer også digitalt. Med sin egen side på LinkedIn udkommer der hele tiden artikler og posts fra denne kanal. Vi skaber opmærk­somhed omkring det trykte medie, om indholdet og om de mange dagsordner – fra uge til uge. Så Magasinet LægeLiv arbejder med content market­ ing, budskaber og synlighed.

Digitalt magasin

Hver udgave udkommer på print, men digitaliseres så det kan læses med ekstra fordele på skærmen. Vi beriger magasinet med video, animationer, grafik, ekstra indhold og links til mere information. Det betyder, at vi kan digitalisere dine annoncer og skabe mere effekt og opmærksomhed.