Krop+fysik

Krop+fysik skrives af førende fysioterapeuter, læger, psykologer, diætister og andre med ekspertviden. Krop+fysik giver konkrete redskaber og idéer til en sund og aktiv livsstil.

Magasinet henvender sig også til offentlige og private virksomheder for at fremme sundhed og trivsel på arbejdspladserne. Derfor har hver udgave en sektion med titlen ‘Krop+job’, som i særlig grad handler om, hvordan man finder arbejdsglæde, tager vare på kroppen på jobbet og undgår at få en arbejdsrelateret skade.

Krop+fysik distribueres via fysioterapeuternes klinikker landet over samt en lang række større arbejdspladser.

Hver gang i Krop+fysik

Krop+job: Som et af få magasiner i Danmark fokuserer Krop+fysik på sundhed på arbejdspladsen. Krop+fysik byder hver gang på gode råd til fx bedre arbejdsstillinger, ergonomisk udstyr og sundhedsfremmende aktiviteter. Vi giver tips til at øge arbejdsglæden og undgå stress. Og vi fortæller om konkrete arbejdspladser, der gør det eksemplarisk mht. sundhedsfremme.

Krop+sport: Sport og motion er en væsentlig del af moderne danskeres liv. Og dyrker du ikke noget allerede, får du masser af ideer til aktiviteter i Krop+fysik. Vi skriver regelmæssigt om løb, cykling og vandring, men fortæller også om nye motionsformer; du kan læse om idrætsskader og om, hvordan du kan øge præstationen og få mest muligt ud af din sport.

Værd at vide: Vi fylder hver gang fire hele sider med notitser om det sidste nye inden for sundhed, motion, sport og sundhedsfremme på jobbet. Hvad er nyt, og hvad siger de nyeste forskningsresultater?

Øvelser: I hvert nummer får du mindst to siders konkrete øvelser, udarbejdet af specialiserede fysioterapeuter – øvelser der er lige til at gå til. Vi kommer omkring styrketræning, balance, kondition, skadesforebyggelse mv.

Information

Bureauprovision
Der ydes 2% bureauprovision for sikkerhedsstillelse og informationsgodtgørelse.
Ydes kun til nominerede bureauer.

Annoncemateriale
Alt materiale skal leveres færdigt som trykklare højtopløselige PDF-filer, CMYK separeret, gerne som PDF/X-filer.
Sendes elektronisk til:  krop-fysik@frontmedia.dk.

Indstik
Kontakt salgsafdelingen for pris og muligheder for advertorials, multisider og forskellige indstik.
Mediegruppen hjælper gerne med din annonce. Kontakt os og hør nærmere.

Læs mere på krop-fysik.dk

Udgivelsesplan

UdgaveTema og fokusFast serie i 2024DeadlinePå gaden
Nr. 1Ryg / Sund graviditet Løb / Fødder og fodsmerter05.02.202405.03.2024
Nr. 2Lunger / I gang efter fødselLøb / Fødder og fodsmerter13.05.202404.06.2024
Nr. 3Sund vægt / HovedpineLøb / Fødder og fodsmerter09.08.202404.09.2024
Nr. 4Skuldersmerter / Klar til skiLøb / Fødder og fodsmerter01.11.202404.12.2024

Priser

Materiale: Materiale til bannerannoncering på website skal leveres som GIF, JPG, eller Flash (med indsat ‘click tag’ + en GIF-fil til backup) i maks. 45 KB. Animation max 10 sek. og/eller 3 loops. Der skal altid medsendes en URL-adresse.

Frister: Materiale til annonce- og bannerkampagner bedes leveret senest fem arbejdsdage før kampagnestart og sendes til  krop-fysik@frontmedia.dk vedlagt specifikation om website, url landingpage, kampagneperiode og kunde.

Rabatter

2 indrykninger: 20%
4 indrykninger: 40%
Newbizz: 20%

Alle priser er ekskl. moms og gældende fra 1. januar 2024.
Ved annoncer til kant skal der lægges tre mm ekstra til beskæring.