Sundhed

Flere bliver kronikere, der er for mange, som ryger for meget og for få, der spiser sundt og motionerer nok. Og så er der dem, der ikke har det godt. Hvor livet har for mange bump, og hverdagen er stresset. Fagfolkene ved, hvad der er sundt, men mange borgere er et helt andet sted.

Sundhed er et af de områder, som vi brænder allermest for i Mediegruppen. Og det er ikke et emne, vi bliver trætte af. Fordi det indeholder så mange udfordringer, muligheder og menneskelige aspekter, som det gør. Vi har mere end 25 års erfaring og ved, at sundhedskommunikation er kompleks men også simpel. Hvis du vil ændre folks vaner, skal du først ændre på deres opfattelser af verden. De skal kunne mærke fordele og ulemper. Enten flytter du ingenting, eller også når du direkte ind i hjertet. 

Hvis vi vil bevæge danskerne, er der behov for at oversætte politik og fagsprog. Derfor handler sundhedskommunikation i Mediegruppen mest af alt om mennesker. Om at oplyse, inspirere og guide, så det både bliver nemt, vigtigt og også gerne rart at leve sundt. Vi tror på, at fortællinger forandrer verden. Det er vores blik, når vi skal hjælpe dig med at komme ud til borgere, medlemmer og modtager inden for dit område. 

Sammen med dig kæmper vi for det bedre liv  

I Mediegruppen er vi eksperter på sundhedskommunikation. Vi kender danskerne, og hver uge er vi et solidt hold af skrivende og kreative, som arbejder med sundhedsstof til stærke magasiner som Helse, Naturli og Krop+fysik. Sammen skaber vi indhold til digitale sundhedsportaler og patientforeninger. Og når en kommune skal omsætte sundhedspolitikken til målrettet sundhedskommunikation, der motiverer borgerne, bakker vi op. Så fortællingerne kan komme ud at leve, inspirere og motivere borgerne, som står midt i en hverdag, hvor der altid er andre punkter på dagsordenen end sundhed.  

Vi er her. Klar til at kæmpe for det bedre liv sammen med dig. Gennem fortællinger, som modtagerne kan mærke, fordi de vækker genklang, så den enkelte oplever: ‘Der er nogen, der forstår min verden og hverdag’.

Så hvor er du? Hvor er udfordringerne og mulighederne i din sundhedskommunikation? Hvor har du brug for, at vi hjælper dig med at sætte ind, så vi sammen kan kæmpe for det bedre liv?  

Vi kan arbejde sammen på flere måder:  

  • Vi arbejder tæt sammen om fortællinger, der forandrer den verden, du har blikket rettet mod. Det kan være gennem interviews og artikler til dit magasin eller et redaktionelt univers på jeres hjemmeside. Eller måske begge dele. 
  • At være til stede digitalt giver ikke blot en ekstra kanal for artikler og viden. Det er din mulighed for at komme i kontakt med borgere eller medlemmer på en tilgængelig og uforpligtende måde. Vi kan hjælpe dig med strategi, planer og indhold til nyhedsmails og sociale medier. Med alt fra små videoer med personlige fortællinger til konkurrencer, tests og guides.  
  • Står du med en sundhedspolitik, som er vigtig at få omsat til sundhedskommunikation både i jeres organisation og ude hos borgere eller medlemmer, er vi klar til at tage hele turen med jer. Fra workshops, strategi, plan, udvikling af kommunikation og grafisk design til medievalg og eksekvering. 

Stærke sundhedsmagasiner 

I Mediegruppen udgiver vi tre stærke sundhedsmagasiner, som flere gange om året kommer ud til flere hundrede tusinde læsere. Fælles for vores sundhedsmagasiner er, at de tager afsæt i en målsætning om at levere troværdig, reel og forståelig viden om sundhed til de forskellige målgrupper.

Derfor kan vi også prale af at have nogle af landets bedste brands inden for sundhedsmagasiner. Både magasiner og sundhed er en vigtig del af Mediegruppens DNA. De tre magasiner står da også vores hjerter meget nær. For det er medier, der med deres fokus og lange levetid skaber de refleksioner og handlinger, som hele sundhedsområdet fortjener. Og de lever ikke kun på tryk.

Magasinerne har deres eget univers på hver deres website. De udkommer med målrettede nyhedsmails og deltager på de sociale medier med personlige fortællinger og vigtige bidrag til hele sundhedsdebatten.  

Cases og projekter

“Vi tror på, at fortællinger forandrer verden.
Vi kan kun bevæge mennesker, når kommunikationen er relevant, vedkommende og menneskelig”