Om Mediegruppen

"Vi bevæger mennesker". At netop det er vores løfte, er ikke tilfældigt. Mediegruppen er grundlagt af mennesker og tiltrækker mennesker, der har omtanke og omsorg for andre og verden omkring os. At formidle fortællinger, der gør indtryk på andre, så de bliver bevæget og bevæger sig fra et sted til en andet, har været en del af vores DNA, siden vi startede i 1997. Et DNA vi også er tro mod i fremtiden. 

”Vi er her faktisk ikke for at sælge letmælk, men for at gøre verden til et bedre sted”. Så præcist skrev vores sidst ankomne unge skribent det, da hun kom med sit bud på, hvad der vigtigst for Mediegruppen. At gøre verden til et bedre sted kan måske lyde lidt højtragende, men vi tager det faktisk helt ned på jorden. 

I Mediegruppen handler det om, at vi hver uge hjælper organisationer, der tager en samfundsvigtig rolle med at kommunikere til borgere og medlemmer. En disciplin, der er dybt rodfæstet i os gennem 25 års arbejde med fortællinger, der har været med til at forandre. En disciplin der gør, at vi aldrig tænker indefra og ud, men altid sætter af i hverdagen hos borgere og medlemmer. Her går vi på opdagelse i, hvad der rører sig hos dem, fordi det også er vigtigt for andre. Kun sådan kan vi hjælpe med at gå fra at informere om love, regler og indsatser til at kommunikere det, der skaber gejst og grund til at handle. 

Vi har en særlig indsigt

Ingen af os kan redde hele verden, og i Mediegruppen kan vi ikke bevæge alle mennesker. Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi sammen med vores kunder for det bedre liv.

Vi er et helt hold af skrivende og kreative, som gennem 25 år har fortalt og formidlet viden om sundhed til medlemmer og borgere.

Derfor kender vi danskerne, som vi kommunikerer til hver dag. Og vi brænder for at bidrage til samfundets fællesskaber i regioner, kommuner og lokalsamfund. Med kommunikation, der forbinder mennesker med hinanden. Og så er vi stærke på kommunikation, der cementerer ståsted og ændrer. Fordi den forener den store politiske miljødagsorden med danskernes travle hverdag. 

Vi siger altid fortællingen først

Når du samarbejder med Mediegruppen, er det som om, du får et ekstra hold kolleger. Mennesker, som er ordentlige, rare, fikser tingene og kæmper din sag. Vi taler altid om din fortælling, før vi eksekverer. Retter fokus mod strategi, koncept, medieplan, eksekvering og resultat. Så vi sammen får skabt fundamentet for, at du kommunikerer vedkommende, relevant og menneskeligt. Måske har du behov for, at vi begynder helt fra bunden med strategi og koncept. Måske skal vi koble os på processen, der allerede kører og hurtigt spille ind med en ny retning for kommunikationen, der bevæger mennesker i din målgruppe. 

Vi engagerer os

Hver dag inspirerer vi gennem ord, billeder og grafisk design. Fører dig gennem processen til løsningen, der kan være trykt, digital eller begge dele. Ét er sikkert. Vi rådgiver dig altid i forhold til målet og målgruppen. Skaber det mediemix, der skaber effekt og får dine fortællinger ud til dem, du skal bevæge. Vi skaber indhold og fortællinger, og har lang erfaring med at udgive på nettet, sociale medier, i nyhedsbreve, magasiner, gennem kampagner, PR og Direct Marketing.  

Det afgørende er, at dem, du taler til og med, får nye perspektiver og grund til at gøre noget andet i morgen end det, de gør i dag. Det lykkedes vi med. Fordi vi er mennesker med mod og meninger. Og vi føler os heldige. Fordi vi hver dag bliver bevæget af mennesker, der giver os deres fortælling. 

Svært at få hul på ESG-kommunikationen?

Bestil en startpakke, der styrker jeres omdømme og spiller jer på banen med velfortalte sandheder om jeres værdigrundlag og rolle i verden. I står særligt stærkt, hvis I allerede har udarbejdet de første ESG- eller CSR-rapporter, men vi kan også hjælpe, hvis I stadig er på vej.

Læs mere om kommunikationspakken her

“Vi tror på, at fortællinger forandrer verden.
Vi kan kun bevæge mennesker, når kommunikationen er relevant, vedkommende og menneskelig”