Bevæger mennesker

Hos Mediegruppen arbejder godt 30 mennesker hver dag med fortællinger og kommunikation. Vi arbejder med at skabe relationer og bevæger mennesker, så de begynder at tale sammen og udveksler synspunkter.

Vi arbejder på tværs af mediekanaler og skaber kommunikation, der binder folk sammen. Og vi gør det på alle platforme fra tryk, til digitalt og på sociale medier.

1. Udfordre:
Vi udfordrer vores kunders forretningsmodel og giver modspil og nye perspektiver

2. Hvad er din historie?:
Vi taler altid om kundens fortælling, før vi taler om eksekvering og drift

3. Stærke fortællinger: 
Vi insisterer på at skabe stærke fortællinger – som gør kommunikationen effektiv og giver mere gennemslagskraft

4. Kreativ eksekvering:
Og vi lægger vores stærke hold af kompetencer ovenpå, så vi kan hjælpe med at eksekvere gennem ord, design, spændende formater, visuels, solid produktion og digitalisering

Mere kollega end leverandør
Hos os får kunderne mere end en leverandør af konkrete produkter. Ofte ender vi som kollegaer, man kan sparre med omkring de store linjer i udviklingen af kommunikationen. Dette starter hos ledelsen, men går hele vejen igennem organisationen til kommunikation- og marketing.

200 kunder gennem 20 år
Gennem et langt liv inden for kommunikations- og bureaubranchen kender vi vores brands og vores plads. En af de store fordele ved Mediegruppen er, at vi også kender vores marked. Vi har en gennemprøvet erfaring med at være bureau, og vi har gennemført en række kampagner og koncepter i markedet. Det betyder, at vi har nemt ved at forstå og sætte os ind i strategier og koncepter. Det giver ballast og sikrer, at samarbejdet begynder det rigtige sted.

Vi skelner skarpt på vores rolle ift. bureauerne, så der er fred og ro til at samarbejde omkring resultaterne.

”Stærke fortællinger – troværdig og meningsfuld kommunikation, der bevæger mennesker”