Miljø

Miljø, klima og grøn omstilling er på den politiske dagsorden og ude på alles læber. Begreberne er sammen med byggestene fra FN17 kommet ind i bestyrelseslokalet og organisationer, ud i virksomheder og ind i hjemmene hos borgerne. Og med god grund.

I Mediegruppen arbejder vi med miljø, klima og grøn omstilling. Med og uden FN byggesten. Vi tænker ansvarlighed ind i strategier og miljøkampagner. Vores holdning er, at den mindste indsats er med til at gøre en stor forskel. Det er ikke nyt, at vi har en holdning. Vi arbejder både med tryksager og de digitale medier, og allerede i 2015 tilsluttede vi os Det Grafiske CSR-kodeks.

Vi er gået skridtet videre og arbejder fra 2021 udelukkende sammen med leverandører, der lever op til relevante og dokumenterede certificeringer inden for klima og miljø. På den måde er vi med til at tage ansvar og kæmper sammen med dig, der også vil tage ansvar. Fra træet i skoven til tryksagen ligger på bordet.  

Vi hjælper dig med at gå fra information til kommunikation 

Der er mange kampe at kæmpe, når vi siger miljø, klima og grøn omstilling. Men uanset, hvad kampen handler om, benytter vi os af, at vi mestrer en særlig disciplin – kommunikation til borger og medlemmer. Her har vi blikket rettet mod, at borgere og medlemmer ikke bliver motiveret af det samme, men at de har det til fælles, at de bliver bevæget af de fortællinger, der taler ind i deres hverdag. Lige der, hvor de er. Det kræver, at vi går fra at informere til at kommunikere.  

Så. Man kunne tro, at fx affaldskommunikation handlede om affald, mængder og beholdere eller at fjernvarme handlede om pris og installationer. I Mediegruppen handler miljøkommunikation om mennesker. Borgere, som skal gøre noget – og i nogle tilfælde noget andet, end de plejer. Derfor er der brug for nye fortællinger.  

Når du møder os, vil du opleve, at vi lytter mere, end vi taler. Vores nysgerrighed gør, at vi har en stor viden om miljøkommunikation. Den tager vi afsæt i, når vi sammen med dig kæmper for miljøet. 

Hvad er vigtigst lige nu i din miljøkommunikation? Hvad er den store fortælling? Og er den gået ind i hjertet hos dem, du skal bevæge? 
 
Vi kan arbejde sammen på flere måder: Har du brug for at skabe en ny fortælling til borgere eller medlemmer, er vi klar til at tage hele turen med jer. Fra workshops, strategi, plan, udvikling af kommunikation og grafisk design til medievalg og eksekvering. 

Cases og projekter

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”