Få tilskud til en grøn strategi

Alle taler om det. Den gr nne omstilling, klimaaftryk, energiforbrug og FN17 m l. Det g r en forskel, om du er med. Men hvordan kommer du i gang eller videre? En nyt tilbud fra staten og Erhvervshusene giver tilskud til udvikling af en gr n forretningsplan. Vi kan derfor nu hj lpe dig med at f  hold p  dine muligheder – med penge i ryggen.

Tillige har Google meldt ud, at de for eftertiden vil rangere websites, der er sikret med SSL, højere, end websites uden. Desuden håndteres indhold på langt de fleste websites i dag af CMS produkter som f.eks. WordPress – produkter, hvor man skal logge på online i en browser for at kunne se og redigere indhold. En sikring med SSL vil mindske hackeres chance for at aflæse redaktøreres login. 

Hvad kan du bruge det til?

 Vi kan hjælpe dig med at kortlægge jeres strategiske rejse i forhold til en grøn omstilling. Fra jeres nuværende klimaaftryk, til en snak om marked, produkter og services. 

Her er et par eksempler på konkrete resultater og produkter

  •  Etablering af CSR-strategi og rapportering 
  • En opdateret forretningsplan, der tager højde for jeres verden, aftryk og ambitioner 
  • Afklaring af jeres ambitioner og retning på nye opdaterede produkter og services 
  • Kortlægning af potentialet i forhold til markedsføring og kommunikation, så I får mere konkurrencekraft 

Vi tror på, at processen kan være med til at forandre virksomheden, og gøre jer stærkere og bedre til at vinde opgaver, klare jer i konkurrencen og forbedre bundlinjen. 

Vi hjælper dig med at søge, udvikle og udkomme

Hos Mediegruppen hjælper vi jer gennem processen. Fra ansøgning til kortlægning af mål og proces. I skal selv bidrage med tid og mennesker og får os med som udviklere og konsulenter. Sammen med os får du også opbakning fra konsulenterne fra det regionale erhvervshus. 

“Den, der ejer fortællingen, ejer fremtiden”

Borger- og medlemskommunikation

Vi hjælper organisationer, der tager en samfundsvigtig rolle, med at kommunikere til borgere og medlemmer. Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi sammen med vores kunder for det bedre liv.

Se cases