Kommunikationsabonnement

Få flere kræfter til din daglige kommunikation

Har du brug for at styrke din kommunikation og synlighed. Få en hel kommunikationsafdeling på abonnement og få opbakning til dit daglige salg og markedsføring. Vi tilbyder at stå bag dig og dine opgaver fra dag til dag. Med en fast aftale med os – får du hele holdet af mennesker, kompetencer og viden på dit hold. Så du kan effektivisere markedsføring, kommunikation og synlighed.

 • Måske har du en marketingmedarbejder – som har for travlt, og brug for nogle til at hjælpe
 • Måske har du ingen marketingafdeling – og har brug nogle til at hjælpe dig
 • Måske har du bare brug ekstra hjælp til hverdagens opgaver

4 modeller – hvad passer til dig?

Vi har lavet en række pakker, som gør det nemt at samarbejde fra måned til måned. Ved at lave en fast aftale arbejder vi med en stærk timepris, og vi kan sætte holdet, forstå din virksomhed og have kræfter til at stå bag fra dag til dag.

Basis

10 timer /md

Grundpakken, hvor vi sætter det rigtige hold og kan trække på alle kompetencer og opgaveløsninger. Vi bruger tid på at lære hinanden at kende, forstå virksomheden og kan arbejde effektivt fra måned til måned.

Pakkens rammer er 10 timer, som løser en række basisopgaver og sikre et godt grundlag for synlighed.

 • Årsplan + projektledelse
 • Strategisk opbakning
 • Tekst, journalistik og content
 • Design og tegnstueopbakning
 • Hjælp til drift af website og digitalt platforme
9.800,-/md

Udvikling

15 timer /md

Løsningen hvor vi sætter det rigtige hold og kan trække på alle kompetencer og opgaveløsninger. Vi bruger tid på at lære hinanden at kende, forstå virksomheden og kan arbejde effektivt fra måned til måned.

Pakkens rammer er 15 timer, som gør os i stand til at arbejde langsigtet og optimere på opgaver, materialer og medier.

 • Årsplan + projektledelse
 • Strategisk opbakning
 • Tekst, journalistik og content
 • Design og tegnstueopbakning
 • Hjælp til drift af website og digitalt platforme
 • Etablering af kommunikationsredskaber
13.500,-/md

Ambition

20 timer /md

Flere kræfter til at løse opgaver og lægge de bedste planer. Vi sætter det rigtige hold og kan trække på alle kompetencer og opgaveløsninger. Vi bruger tid på at lære hinanden at kende, forstå virksomheden og kan arbejde effektivt fra måned til måned.

Pakkens rammer er på 20 timer. Vi har tid til at arbejde langsigtet, optimere, lægge strategi og skabe nye materialer og medier.

 • Årsplan + projektledelse
 • Strategisk opbakning
 • Tekst, journalistik og content
 • Design og tegnstueopbakning
 • Hjælp til drift af website og digitalt platforme
 • Etablering af kommunikationsredskaber
 • Etablering af digitale redskaber og kanaler
18.000,-/md

Gratis

Inkluderet i pakken:

Tag fat i os og få et møde om, hvordan et samarbejde vil se ud med holdet fra Mediegruppen.

Du får en gratis gennemgang af din kommunikation og markedsføring, hvor vi også gennemgår, hvordan du kan optimere og kommunikere stærkere.

Skal vi hjælpe dig i mål? Vi kan også løse ad hoc opgaver uden et fast månedsabonnement.

Gratis

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Når du samarbejder med Mediegruppen, bliver vi din forlængede kommunikations- og marketingafdeling i en travl hverdag. Vi hjælper dig med alt fra den daglige drift af din kommunikation til kreative kampagneindsatser digitalt og på print.

START EN SAMTALE

Klik for at åbne SleekNote manuelt

Det kan du bruge dit kommunikationsabonnement til

Vi laver sammen den rette pallette af kommunikationsmidler, som passer til din hverdag og dit behov. Vi finder de medier, kanaler og produkter, som sikrer dig de gennemslagskraft, synlighed og resultater. Her er et eksempel på en række af dem:

Content og kommunikationsstrategi

Vi hjælper dig med at udforme en kommunikationsstrategi, der passer til dine mål og ambitioner og tilrettelægger en plan for, hvordan du skal udkomme og markedsføre dig gennem året.

Nyhedsbreve

Vi kan hjælpe dig med at øge kommunikationen via nyhedsbreve – fx måned til måned eller uge til uge. Vi kan sammen afklare, om vi både arbejder eksternt og internt.

Sociale medier

Vi hjælper dig med evt. oprettelse og vedligehold af dine sociale kanaler. Sammen finder vi det match, der passer bedst til dine mål for din virksomhed. Med kontinuerlig aktivitet skaber du større synlighed for din virksomhed.

Opdatering af marketingmaterialer

Brug dit abonnement til at holde alle dine løbende marketingmaterialer friske. Fra modulblade, PowerPoint, visitkort – til foldere, annoncer og større kommunikative tiltag. Vi kan også arbejde med kampagner via DM, salgsbreve etc.

Kampagner og aktiviteter

Sammen med årets medieplan hjælper vi også med de udadvendte og salgsfremmende kampagner og aktiviteter. Fra koncept, ide, tekst og gennemførsel.

Digital markedsføring

Vi tager os af at opsætte, køre og optimere dine digitale annoncer på tværs af kanaler. Vi kan hjælpe med Google Ads, Google Display, YouTube, Facebookannoncering, Instagram og LinkedIn. Fra det kreative til eksekvering.

Medlemskommunikation, magasiner etc.

Har du faste kommunikationsprodukter som magasiner og udgivelser, hænger de fint sammen med alle tiltag. Vi kan hjælpe dig med alle disse faser, sikre gennemslagskraft og god integration til alle medier og budskaber.

Optimering af hjemmesidens kommunikation og teknisk vedligeholdelse

Vi tager os af dit website og kan hjælpe med alt fra løbende indholdsredaktion og optimering til teknisk vedligeholdelse med opdateringer og tilpasninger.

Presse og PR

Når vi har arbejdet med alle dine budskaber, kan vi versionere og arbejde aktivt med dette i presse- og PR-sammenhæng. Sammen laver vi en plan for aktive medier og modtagere, som kan forstærke dit budskab.

“Med et fast flow i dine markedsføringsaktiviteter øger du din synlighed og styrker din gennemslagskraft