Vi stiller om til grønt

Hvad er mest bæredygtigt? Hvor skal du stige på i den grønne omstilling? Og hvordan sikrer du, at du ikke bliver vildledt af smukke anprisninger, når du vil tage ansvar for miljø, klima og CSR?

#SAMFUND

I Mediegruppen kæmper vi kampen for det bedre liv sammen med vores kunder, og vi har inviteret Thomas Torp til at guide os gennem ansvarlighedsjunglen, hvor man nemt kan fare vild. Han er skarp, siger tingene direkte og så står han som administrerende direktør for GRAKOM i spidsen for en ansvarlighedsrejse for den danske grafiske branche.

Velkommen til et Gå-hjem-møde, hvor vi sætter handling før ordene og tager fat på, hvordan du som virksomhed, kommune eller forening kan tage ansvar for miljø, klima og CSR. 

Dato: 20. maj 2021 – 15.00 til 17.00 
Deltagelse: Gratis – du kan både deltage fysisk og virtuelt. 

Har du det som flere andre danske virksomheder, organisationer og kommuner, vil du gerne handle ansvarligt i forhold til både miljø, klima og CSR. Du mangler bare køreplanen for handlingerne, der skal føre til mere end et let drys af ordene bæredygtig, klimavenlig og grøn omstilling. 

GRAKOM har som erhvervsorganisation og brancheforening handlet konsekvent, så det er muligt for de enkelte medlemsvirksomheder at gøre det både gennemsigtigt og synligt, hvordan de tager ansvar. Bliv klogere på, hvad de har gjort for at undgå at snuble i gode hensigter og smukke anprisninger – og lad dig inspirere til din organisations næste træk.

Det vil vi inspirere dig med

  • Et foredrag om, hvordan du går fra ord til handling, når du vil tage ansvar
  • Hvordan ansvarligheden bliver et reelt konkurrenceparameter
  • Hvordan du får energi og fornyelse ind i dialogen med dine kunder, medlemmer eller borgere

Dem kan du møde

  • Forfatter og administrerende direktør for GRAKOM, Thomas Torp 
  • Mediegruppens kommunikatører og kunder
  • Kollegaer fra branchen, som også er nysgerrige på den vigtige ansvarlighedsdagsorden

Det får du med hjem 

  1. Viden og motivation til at gå i gang eller videre 
  2. Cases og eksempler på virksomheder, som tager ansvar og sætter en ny dagsorden
  3. Et ansvarlighedskit med inspiration og fakta

Alle deltagere til mødet får et eksemplar af Thomas Torps nye bog ’God organisationsledelse’.

Om Thomas Torp

Administrerende direktør i GRAKOM og forfatter. Thomas er skarp og direkte og taler ud fra en lang erfaring med kommunikation, politisk interessevaretagelse og CSR fra lederstillinger i bl.a. PFA-pension, Dansk Ejendomsmæglerforening og den konservative pressetjeneste. 

 

“Den, der ejer fortællingen, ejer fremtiden”