Grøn omstilling er ikke bare ord. Det er handlinger, der ændrer og udvikler din forretning. 

Hør GRAKOMs direktør, Thomas Torp, fortælle om, hvordan en ansvarlighedskampagne ændrede GRAKOMs mandat og gav foreningen en helt ny fortælling. Det der begyndte med en kamp for papir og tryksager – endte et helt andet sted og skabte en konkurrencefordel.

#SAMFUND

Mediegruppen inviterer til gå-hjem-møde om grøn omstilling – et nyt forretningspotentiale. Du bliver inviteret indenfor til en eftermiddag, hvor vi guider dig igennem ansvarlighedsjunglen, og hjælper dig til ikke at fare vild. Du bliver inspireret af Thomas Torp og GRAKOMs historie og ansvarlighedsrejse, og vi tager fat på, hvordan du som virksomhed, kommune eller forening kan tage ansvar for miljø, klima og CSR.

Dato: 24. juni 2021 – 16.00 til 18.00 (inkl. let anretning til slut) 
Deltagelse: Gratis
Sted: Quantum, AI Innovation House, Innovations Allé 3, 7100 Vejle
Gave: Alle deltagere til eventet får et eksemplar af Thomas Torps nye bog ’God organisationsledelse’.

TILMELD

Det vil vi inspirere dig med

  • Et foredrag om, hvordan du går fra ord til handling, når du vil tage ansvar
  • Hvordan ansvarligheden bliver et reelt konkurrenceparameter
  • Hvordan du får energi og fornyelse ind i dialogen med dine kunder, medlemmer eller borgere

Gå-hjem-mødet på 1,5 time og efterfølgende let anretning er gratis og henvender sig til alle brancher, virksomheder og organisationer, der ønsker at sætte fokus på grøn omstilling. Måske du ikke ved, hvor I skal starte? Eller måske I allerede er i gang men ønsker mere inspiration fra andre.

Om Thomas Torp

Administrerende direktør i GRAKOM og forfatter. Thomas er skarp og direkte og taler ud fra en lang erfaring med kommunikation, politisk interessevaretagelse og CSR fra lederstillinger i bl.a. PFA-pension, Dansk Ejendomsmæglerforening og den konservative pressetjeneste. 

 

Vi vil allerhelst se sig i vores fantastiske konferencerum med 360 graders skærm – en oplevelse i sig selv – men er du forhindret i at møde op, kan du se med online ved at tilmelde dig her.

Se præsentationen her:

“Den, der ejer fortællingen, ejer fremtiden”