Forstå din hjernes spilleregler og kommuniker stærkere

Kom til webinar med Anette Prehn, Mediegruppen og magasinet Helse. Her får du gode råd til at flippe hjernen, så du bedre kan forstå samspillet mellem dig, dine kolleger og de borgere/medlemmer/kunder, du kommunikerer med.

#SUNDHED

Hvad gør hjernen, når verden forandrer sig? Spiller den med eller spiller den os et puds? Faktisk følger den sine helt egne spilleregler. Hvis du tør lade dig provokere af Anette Prehn – sociolog og bestsellerforfatter til Hjernesmart-trilogien, Hjernevenner-serien og FLIP – så meld dig til dette event.  

Gennem webinaret her får du en større forståelse af hjernens spilleregler, så du kan gå nye veje og træde nye stier i samarbejdet om at skabe bedre forebyggelse og mere sundhed for flest mulige. 

Møder du disse problematikker i din hverdag?

  • Efter et møde med en borger går han/hun hjem og gør noget helt andet, end du foreslår. 
  • Samtaler med udsatte borgere bliver hurtigt problemfokuserede og tunge for alle parter. 
  • Alt bliver gjort, som I plejer, og der bliver spildt møder og mange kroner på at gøre tingene som altid (også selvom det er hjerneklodset) 

Gennem en case fra Silkeborg viser Anette, hvordan I bedre arbejder udsatte borgere ved at kende hjernens spilleregler. 

Vi hjælper dig ind i hjernens maskinrum og hjælper dig med at træde nye stier i samarbejdet om at skabe bedre forebyggelse og mere sundhed for flest mulige. Ud fra sin mission ”Forskning til folket” vil Anette med sit store engagement og sin sprudlende energi sætte os ind i hjernens spilleregler. Det bliver et helt nede på jorden event, der tager afsæt i letgenkendelige situationer og vækker vores smil undervejs. 

Gave til deltagere: De første 50 deltagere får gratis tilsendt Anettes bog ”Flip hjernen”

Det får du med hjem: 

  • Inspiration og konkrete redskaber, som kan flytte dig til et nyt niveau
  • Ny viden om din hjerne, som du kan bruge i alle livets sammenhænge
  • Øvelser, du kan bruge til at udvikle dig selv, dine medarbejdere, din virksomhed eller organisation i dybden

Om Anette Prehn

Sociolog, foredragsholder og forfatter til syv bøger og syv minibøger om hjernens spilleregler heriblandt bestselleren HJERNESMART-trilogi – Hjernesmart ledelse, Hjernesmart pædagogik og Hjernesmarte børn. Anette Prehns fokus i både bøger og foredrag er spillereglernes betydning for socialt samspil og mental sundhed. 

 

“Den, der ejer fortællingen, ejer fremtiden”