Forstå din hjernes spilleregler og kommuniker stærkere

Hvad gør hjernen, når verden forandrer sig? Spiller den med eller spiller den os et puds? Faktisk følger den sine helt egne spilleregler. Forstår du dem, bliver du bedre til at forstå samspillet mellem dig, dine kolleger og de borgere, medlemmer eller kunder, du kommunikerer med.

#SUNDHED

I Mediegruppen har vi i mere end 20 år arbejdet med sundhedskommunikation, og vi har inviteret sociolog samt prisvindende formidler og forfatter, Anette Prehn til at stille sig på podiet. Ud fra sin mission ”Forskning til folket” vil hun med sit store engagement og sprudlende energi sætte os ind i hjernens spilleregler. 

Velkommen til et helt nede på jorden Gå-hjem-møde. Her bliver du håndholdt og humoristisk klogere på, hvordan du kan drage nytte af din hjernes spilleregler, når du i dit job kommunikerer med medlemmer og borgere. 

Dato: 15. april – 15.00 til 17.00 
Deltagelse: Gratis – du kan både deltage fysisk og virtuelt. 

Vi lever på mange måder i en helt ny tid, som med ét har væltet vores gængse måde at agere på. Covid-19 har trukket og trækker fortsat dybe slæbespor, som også udfordrer den måde, vi kommunikerer på. Ikke mindst inden for sundhedskommunikation og forebyggelse. Her er udfordringerne vokset samtidig med, at ulighed i sundhed stadig er et af de allerstørste problemer i vores tid. 

For at gøre noget ved de massive udfordringer er det vigtigt at tænke nyt. For at kunne gøre det, skal vi forstå vores eget maskinrum – vores hjerne og dens spilleregler. Så vi kan gå nye veje og træde nye stier i samarbejdet om at skabe bedre forebyggelse og mere sundhed for flest mulige. Her spiller Anette Prehn ind med sit fokus på, hvordan man med kendskab til hjernens spilleregler kan styrke menneskers praktiske evne til at håndtere livets mange situationer og sociale samspil.

Det vil vi inspirere dig med

  • Hverdagsrelevant indsigt og inspiration på den overraskende måde 
  • Øvelser på tværs af deltagerne valgt til netop dette arrangement 
  • Viden, som gør dig klogere på dig selv og andre – og måske kommer du til at grine 

Dem kan du møde

  • Prisvindende formidler, forfatter, ekspert i hjernens spilleregler – Anette Prehn
  • Mediegruppens kommunikatører og redaktører, kunder og cases 
  • Kolleger fra branchen, som også er ivrige efter at styrke kommunikation og fællesskab

Det får du med hjem 

  • Inspiration og konkrete redskaber, som kan flytte dig til et nyt niveau.
  • Ny viden om din hjerne, som du kan bruge i alle livets sammenhænge.
  • Øvelser, du kan bruge til at udvikle dig selv, dine medarbejdere, din virksomhed eller organisation i dybden.

Alle deltagere får et eksemplar af Anette Prehns nye bog – Det syngende menneske – Nye veje til forbundethed.

Om Anette Prehn

Sociolog, foredragsholder og forfatter til syv bøger og syv minibøger om hjernens spilleregler heriblandt bestselleren HJERNESMART-trilogi – Hjernesmart ledelse, Hjernesmart pædagogik og Hjernesmarte børn. Anette Prehns fokus i både bøger og foredrag er spillereglernes betydning for socialt samspil og mental sundhed. 

 

“Den, der ejer fortællingen, ejer fremtiden”