Kollegamøde: Hvad skal du med LinkedIn?

01-06-2017
15:00 - 17:00

Hvad skal du med LinkedIn?

Hvornår har du sidst haft udbytte af LinkedIn og fået ny indsigt og værdi? Er LinkedIn kun for folk “between jobs”, et sted for seriøse forretningsfolk eller for konsulenter og freelancere, der skal sælge og tale om dem selv? Kom til Kollegamøde hos Mediegruppen, og få et nyt og bedre perspektiv på LinkedIn

I dag har over 2 mio. danskere en LinkedIn profil, og når virksomheder skal tage beslutninger skaber de ca. 60% af beslutningsgrundlaget på de sociale medier – især LinkedIn. Derfor er det vigtigt at være professionelt til stede på LinkedIn med klare budskaber og den ekspertise og viden, som i sidste ende får din kunde til at vælge dig.

Henning Karlsen, direktør for LinkedSocial, gør os klogere på det som sker på LinkedIn lige nu, på det som kommer og på fremtiden i forhold til din virksomhed, hverdag og muligheder.

På kollegamødet vil du høre mere om:

  • Hvordan social selling kan skabe synlighed og nye kunder
  • Hvorfor, hvordan og hvor meget du skal markedsføre dig på LinkedIn
  • Hvad har andre virksomheder gjort (cases)

Vær med til dialogen, giv os dit perspektiv og gå klogere hjem sammen med Mediegruppens medarbejdere.

Foredragsholder: Henning Karlsen, direktør for LinkedSocial

Sted: I Mediegruppens køkken. Der er begrænset plads, men masser af hjerterum, kaffe + kage samt en snack at køre hjem på.

Hvem kan deltage?
Vi laver møderne for husets eget hold af skrivende og kreative, men inviterer også venner af huset samt alle vores “kollegaer” og partnere. Er du kunde i huset, er du omfattet af begrebet “kollega”.

Pris: GRATIS

Vil du høre mere, så kontakt Benedicte de la Cour på benedicte@mediegruppen.net eller tilmeld dig i formularen her på siden

Mediegruppens køkken

Horsensvej 72a, Vejle, Danmark

Kollegamøde: Hvad skal du med LinkedIn?