Ejer du fortællingen, ejer du fremtiden

Hidtil har kommunikatører og virksomheder kunne skrive det, som kunderne gerne vil have. Den går ikke længere. I dag driver fortællingen udviklingen. En fortælling, du konstant må være tro mod og tydelig omkring.

#SAMFUND

I Mediegruppen tror vi på, at fortællinger forandrer verden, og vi har inviteret fremtidsforsker og forfatter Niels Elmark, der stiller skarp på, hvordan du ved at eje fortællingen kommer til at eje fremtiden. Når der ikke er corona, arbejder Niels Elmark fra London, hvor han har stiftet virksomheden Incepcion – et internationalt team af fremtidsforskere og business strateger. 

Velkommen til et banebrydende Gå-hjem-møde, hvor du får internationale perspektiver og heftige indspark til din rolle som kommunikations- og markedsføringsansvarlig i fremtidens fællesskaber.

Dato: 02. juni 2021 – 15.00 til 17.00 
Deltagelse: Gratis
Sted: Innovations Allé 3, AI Innovation House (Lokale: Quantum), 7100 Vejle

TILMELD

Alle deltagere til mødet på Innovations Allé 3 får en gratis udgave af Niels Elmarks nye bog om lokale bæredygtige fællesskaber:
The New Local Economy

(Har du ikke mulighed for at deltage på det fysiske event, kan du skrive dig op her)

Meget har forandret sig de seneste år, og med COVID19 er der sat en ny dagsorden for fællesskaber, mennesker og samfund. Vi ser ind i en ny tid med nye narrativer og kan i morgen ikke bruge de greb, vi brugte i går. Derfor er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som hjælper kunderne med at sætte en ny dagsorden. 

Med Niels Elmark på podiet bliver du denne eftermiddag taget med ind i fremtiden og langt ud over landets grænser. Gennem de sidste 25 år har Niels Elmark inspireret internationale erhvervsledere til at skabe nye visioner og strategier. Hans portefolie tæller virksomheder som Ikea og H&M, og med sin nye bog sætter han fokus på lokale bæredygtige fællesskaber.

Det skal du opleve

  • Få nye perspektiver til det 21. århundredes strategiske kommunikation 
  • Bliv i stand til at fortælle noget nyt, som folk vil høre og bliver engageret i 
  • Få inspiration, energi og fornyelse ind i dialogen med fællesskabet 

Dem kan du møde

  • Futurist Nils Elmark, Incepcion. London.
  • Mediegruppens kommunikatører, kunder og cases. Vejle.
  • Kollegaer fra branchen, som også er nysgerrige på fremtiden og ny viden og perspektiv

Det får du med hjem 

  1. Konkrete bud på, hvordan verden forandrer sig, og hvad du skal tale ind i 
  2. Cases og eksempler på virksomheder, som flytter sig og skaber fornyelse 
  3. Bud på 5 greb, som gør, at dine fortællinger forandrer verden

Om Nils Elmark

Fremtidsforsker Nils Elmark har siden finanskrisen studeret etableringen af moderne fællesskaber set i relation til ny teknologi. Han arbejder i dag som consulting futurist ved Incepcion i London. Kom og hør hans fortolkning af fællesskaber i fremtiden.

 

Se præsentationen her:

“”Covid-19 krisen har fået de fleste mennesker til at genopdage værdien af fællesskabet og det enkelte menneske”