Godt i gang med ESG-kommunikation

Svært ved at få hul på ESG-kommunikationen? Bange for at gøre jer skyldige i greenwashing? Tag genvejen og begynd at udnytte det store forretningspotentiale, der ligger i kommunikation om klima, miljø og ansvarlighed.

Bestil en startpakke
Mediegruppen tilbyder at levere en kommunikationspakke, der styrker jeres omdømme og spiller jer på banen med velfortalte sandheder om jeres værdigrundlag og rolle i verden. I står særligt stærkt, hvis I allerede har udarbejdet de første ESG- eller CSR-rapporter, men vi kan også hjælpe, hvis I stadig er på vej.

Få en kommunikationspakke – der viser jer hvordan

Pakken udarbejdes i løbet af få uger med minimal indsats fra jer og omfatter:

1. Indledende møde og briefing  
2. Gennemgang af jeres strategi og praksis 
3. Kommunikationsoplæg og strategisk retning
4. Ideer, der viser jer, hvordan I udkommer – på web, SoMe, PR og i salgsmateriale

Pakken koster kr. 35.000, – 

Efter samarbejdet står I med konkrete bud på, hvordan I folder jeres ESG-kommunikation ud. Hvad I selv kan køre, og hvordan I kan tage stikket hjem ift. kunder, marked og konkurrencekraft. I kan vælge at arbejde videre selv – eller fortsætte samarbejdet med os

Kunder og ESG-cases

Tre årtier med værdiskabende kommunikation

Mediegruppen er et kommunikationshus med særlig ekspertise i samfundsforhold, sundhed og dybt researchede kampagner, der engagerer modtagerne med levende fortællinger og høj visuel kvalitet. Vi skaber indhold med bid og troværdighed frem for tomme kampagner. Måske er det derfor, vi har været her i tre årtier.

SE MERE OM OS