Er websitet over sidste salgsdato?
– Få et nyt uden smerter

Webproduktion er for langsomt, pinefuldt, frustrerende og dyrt. Det vil sige, at det var det. For nu gearer Mediegruppen op på udvikling af digital kommunikation med en ny metode og et nyt værktøj, der skærer voldsomt ned på produktionstiden, udrydder teknisk fnidder og lader os bruge meget mere af tiden på kreativitet, fortællerglæde og engagerende visuelle udtryk.

Det betyder, at vi sammen kan bygge dit næste website på halv tid og til halv pris 

Mere indhold, mindre proces 

Nu kan I realisere flere projekter indenfor samme budget, komme hurtigere i luften og kommunikere med større effektivitet til gavn for jeres relationer og forretningsmæssige mål. Det betyder også, at der er flere ressourcer til det, det handler om: Kommunikation, der engagerer, bevæger og knytter bånd til jeres modtagere. 

Mød Duda 

Det nye værktøj hedder Duda og gør redaktion og hverdag som digital udgiver meget sjovere, nemmere og mere meningsfuldt. Slut med begrænsninger og forhindringer… og plads til udfoldelse og fortællerglæde.  
 
Du kan se en lille film om Duda og værktøjet her: 

Hvorfor DUDA?

✔️ Redigering uden kodning

✔️ Plug and play elementer til layout

✔️ Et system der vedligeholder sig selv

✔️ …

✔️ …

En proces, der giver mening

Med en fast procesplan ved du, hvad der er på blokken fra uge til uge og måned til måned. Sammen udarbejder vi en strategi, der passer til dine behov. Og gennem løbende evaluering og rapportering af indsatsen, er du sikker på hvor og hvordan samarbejdet støtter dine øvrige aktiviteter.

Et eksempel på en procesplan kunne være:

Step 1:
Intro og retning

Vi præsenterer mulighederne i DUDA værktøjet, og viser hvor nemt du selv kan arbejde med det. Hvis du ønsker det, kan vi sammen sætte retningen for samarbejdet og fremgangsmåde herfra.

Step 2:
Indhold

Afhængig af dine behov hjælper vi gerne med at definere indholdet på siden. Du er også velkommen til selv at stå for at skabe og opsætte indholdet.

Step 3:
Korrektur

Det er vigtigt, at vi rammer rigtigt med opsætning og indhold. Derfor vil du modtage siden og evt. indhold i korrektur før den endelige publicering.

Step 4:
Publicering

Når du er klar, trykker vi på knappen og publicerer sitet. Herefter kan du altid selv bygge videre på sitet eller få hjælp af os.

“Den, der ejer fortællingen, ejer fremtiden”