DNA

Hos Mediegruppen arbejder vi med 4 nøgleord, som definerer vores verden og syn på din kommunikation. De fire ord rummer alle aspekter af kommunikationen og giver dig et blik på, hvordan vi ser vores rolle og opgave.

Fortæller

Mediegruppen hjælper med at fortælle din historie bedre. Mere menneskeligt, mere vedkommende og mere relevant. Vi finder ind til kernen i dit brand, og gør det levende i hverdagen, så både medarbejdere og kunder ønsker at være en del af det. Vi forlænger og forstærker fortællingen over tid, så brandet holder sig friskt og aktuelt i modtagernes bevidsthed.

”Styrken af dit brands fortælling gearer og forstærker din kommunikation og dit omdømme. Det kalder vi Return on Idea.”

Forbinder

Når Mediegruppen forbinder dig med verdenen, er målet altid at skabe positiv opmærksomhed, samtale og omtale. Vi sætter dig i forbindelse med dine modtagere gennem det rigtige valg af kanal til din historie. Nogle gange handler det om at få 7 direktører til at ringe tilbage. Andre gange om at starte en folkelig bevægelse, hvor din historie deles og formidles af dine modtagere. Derfor definerer vi altid kommunikationsmålet omhyggeligt i samarbejdet med dig, før vi vælger, skaber eller køber media.

Bevæger

Vi hjælper dig med at forføre og bevæge gennem overraskende idéer, nye kombinationer og friske bud på budskaber og design. Mens digitale medier betyder flere visninger, så foregår de på meget mindre lærreder. Før havde vi et 12 meter højt stillads i 14 uger. Nu har vi et vindue på en smartphone i 8 sekunder. Derfor har vi fra starten taget det digitale designhåndværk alvorligt.

Forandrer

Vi er der for at hjælpe dig med at skabe forandring. I din verden, og hos din kunder og modtagere. Så du kan være med til at lave omstilling, og skabe bevægelse. For at det kan lykkes, skal din viden om dit marked, møde vores viden og håndværk. Derfor er vi mere lyttende, spørgende og samarbejdsvillige, end du er vant til.

Del denne side