Få forbindelse med dine kunder med nye digitale værktøjer

Det hedder Content Marketing – og handler om at bruge det journalistiske greb, fortællerglæden og formidlingen til at skabe mere synlighed og flere kunder i butikken.

img_placeholder.png

Tag med på en digital kunderejse og få nye kunder

Det handler om at bruge dine penge, din tid og dine markedsføringsindsatser rigtigt. Så alt, hvad du gør, skaber forretning. Content Marketing giver dig:

“Flere kunder, flere kontakter, flere møder, flere medlemmer, flere donorer, flere besøg og flere leads”

Content Marketing handler om at skabe resultater. Så fint nok med fortællerglæden og de mange historier – men det skal gøre en forskel. Det skal kunne mærkes, aflejre sig, ses i månedsrapporten, på kundestamkortet og på bundlinjen.

Grundfortælling

Før vi arbejder med Content Marketing, tror vi på, at vi skal have det bedste grundlag. Så vi ikke bare taler, men ved, hvad vi taler om. Hvad vi siger – og ikke mindst, hvorfor vi gør det.

Vi vil gerne tale om din historie, før vi taler om medier og eksekvering. Derfor arbejder vi med din grundfortælling, så vi kan finde frem til virksomhedens fortid, nutid og fremtid. Det handler om DNA, mandat, værdier og personlighed. En fortælling alle kan se sig selv i – og købe ind på.

Kernehistorier

Med udgangspunkt i grundfortællingen kigger vi ind i fremtiden og skaber en række af stærke kernehistorier. Vi sætter ord på stil, tone, retning og format, så det bliver let for alle at genfortælle og arbejde med indhold og fortællinger på tværs af alle platforme.

Content Strategi

Når vi har styr på grundfortælling og kernehistorier, arbejder vi med en strategi for indhold og Content Marketing. Vi fokuserer på målgrupper og segmenter, og vi bygger personas omkring de mennesker, vi gerne vil nå.

Vi laver planer for indsatsen og binder det sammen med alle de andre tiltag og indsatser. Det der ellers sker i virksomhedens liv. Derudover tager vi stilling til, hvad der skal til for at nå ud – fra Content indsatser til købt markedsføring. Og sammen lægger vi planer for udbytte – og sætter klare mål og KPI’er.

Content Marketing abonnement

Sammen med planen og strategien har du en række muligheder for at gennemføre indsatsen og tage det digitale stik hjem. Binde tingene sammen og skabe resultater. Vi har skabt en gennemskuelig og tilgængelig model med tre Content abonnements-pakker, som giver ro, retning og definerer samarbejdet og målet. Så er det nemt at vælge og komme videre.

Call-To-Actions

Hele fidusen med at kommunikere, give viden og skabe perspektiv handler om at forbinde, lære nye mennesker at kende og gå i dialog. Derfor går vi fra at sende viden afsted – til at arbejde med klare Call-To-Actions. Alt hvad vi gør handler om at få folk til at signe op, give sig til kende og lære os at kende.

Derfor arbejder vi med:
Formularer: Altid et sted, hvor brugeren kan skrive sig op, spørge os og forbinde med os
Chats: Friske bokse med agile budskaber, der starter samtale. Hvad kan jeg gøre for dig
Landingpages: Målrettede sider med CTA og fokuseret indhold og dialog
E-mail Sign-Up: Tilmelding og opsamling af interessenter

CRM og kundedatabase

Det bedste er, at vi samler det hele op i en stor kundedatabase. Så vi går fra at vide, hvor mange – til at vide hvem! Det handler ikke kun om en række tal, men om mennesker.

Over tid bliver vi klogere og opbygger stærke BIG-Data, så vi kan lære, forstå, blive klogere, stærkere og flere. Der er også en stor chance for, at vi bliver rigere.

Leads

Hvor mange ringer til dig for at få en snak? Og hvor længe siden er det, at nogen har lyttet og læst med på det, du har skrevet, annonceret og reklameret for? Med en ny fokuseret Content Marketing model kan vi hjælpe dig med at få sat strøm til alle dine indsatser. Forløse og forbinde alle indsatser – og skabe Leads til forretningen. Så du går fra spredt fægtning til mærkbare resultater og fra at skabe 10% mere omtale til 10 gange så mange kunder.

Hvad siger du til..

  • At kunne gå fra at vide, hvor mange der besøger din hjemmeside til at vide hvem?
  • Til at konvertere alle besøg til kunder og leads over en periode
  • Få udbyttet for dine indsatser til at vokse med 4-500%

Få syn for sagen og oplev, hvordan dette kan ændre måden, I forbinder med kunderne i 2018.