Tag på date med Mediegruppen

Trænger du og dit magasin til mere kærlighed? Så book et gratis date med Mediegruppen.

Vi bytter med en times opmærksomhed, hvor vi sammen udvikler og skaber nye ideer, format og muligheder. Men vi tilbyder også at tage en dags udvikling med dig. Du bestemmer selv, hvor vi skal sætte ind og bruge tiden.

  1. Snak og udvikling af design og format
  2. Udvikling af redaktionelt flow, klummer og nye rubrikker
  3. Forretningsudvikling, økonomi, målgrupper og modtagere
  4. Nye tiltag ift. papir, miljø og bæredygtighed
  5. Distribution og levering
  6. Måling, analyser og viden

Skriv til os her. Så er vi straks tilbage.

reCAPTCHA is required.

“Vi tror på, at fortællinger forandrer verden.
Vi kan kun bevæge mennesker, når kommunikationen er relevant, vedkommende og menneskelig”

Svært at få hul på ESG-kommunikationen?

Bestil en startpakke, der styrker jeres omdømme og spiller jer på banen med velfortalte sandheder om jeres værdigrundlag og rolle i verden. I står særligt stærkt, hvis I allerede har udarbejdet de første ESG- eller CSR-rapporter, men vi kan også hjælpe, hvis I stadig er på vej.

Læs mere om kommunikationspakken her

Vi mestrer en
særlig disciplin

Den hedder borger- og medlemskommunikation. En disciplin, der er dybt rodfæstet i os gennem 25 års arbejde med fortællinger, der har været med til at forandre. En disciplin, der gør, at vi aldrig tænker indefra og ud, men altid sætter af i hverdagen hos de borgere og medlemmer, du kommunikerer med. Når vi sammen går på opdagelse i, hvad der rører sig hos dem, ved vi, hvad der også er vigtigt for andre. Så er det, at du kan gå fra at informere om love, regler og indsatser til at kommunikere det, der skaber gejst og grund til at handle. Det er det, vi i Mediegruppen mener, når vi siger: Bevæger mennesker.

Læs mere