Tag på date med Mediegruppen

Trænger du og dit magasin til mere kærlighed? Så book et gratis date med Mediegruppen.

Vi bytter med en times opmærksomhed, hvor vi sammen udvikler og skaber nye ideer, format og muligheder. Men vi tilbyder også at tage en dags udvikling med dig. Du bestemmer selv, hvor vi skal sætte ind og bruge tiden.

  1. Snak og udvikling af design og format
  2. Udvikling af redaktionelt flow, klummer og nye rubrikker
  3. Forretningsudvikling, økonomi, målgrupper og modtagere
  4. Nye tiltag ift. papir, miljø og bæredygtighed
  5. Distribution og levering
  6. Måling, analyser og viden

Skriv til os her. Så er vi straks tilbage.

reCAPTCHA is required.

“Vi tror på, at fortællinger forandrer verden.
Vi kan kun bevæge mennesker, når kommunikationen er relevant, vedkommende og menneskelig”

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Magasinet er gratis. Vi sender det direkte til din postkasse. Dine oplysninger bruger vi kun til at sende magasinet samt følge op på, hvorfor du fandt det relevant.

Bestil det her

Vi mestrer en
særlig disciplin

Den hedder borger- og medlemskommunikation. En disciplin, der er dybt rodfæstet i os gennem 25 års arbejde med fortællinger, der har været med til at forandre. En disciplin, der gør, at vi aldrig tænker indefra og ud, men altid sætter af i hverdagen hos de borgere og medlemmer, du kommunikerer med. Når vi sammen går på opdagelse i, hvad der rører sig hos dem, ved vi, hvad der også er vigtigt for andre. Så er det, at du kan gå fra at informere om love, regler og indsatser til at kommunikere det, der skaber gejst og grund til at handle. Det er det, vi i Mediegruppen mener, når vi siger: Bevæger mennesker.

Læs mere