Webapp til DANDY Business Park gør hverdagen nemmere

I Danmarks mest spændende erhvervspark, DANDY Business Park, har et fokus været at gøre hverdagen nemmere for alle lejere og brugere af parken. Derfor har vi udviklet en ny webapp, hvor alle som bruger parken kan dele viden, information og arbejde sammen. En webapp der hylder det hele menneske.

Med en digital webapp til alle brugerne af DANDY Business Park er det nemt at gøre brug af parkens faciliteter og holde sig ajour med de forskellige nyheder.

I erhvervsparken er det vigtigt, at det hele menneske og hverdagen hele tiden bliver sat i centrum. Derfor finder man i parken mange muligheder, der skal gøre hverdagen nemmere. I webappen får man et overblik over parken, og når man opretter sig som bruger, kan man tilpasse indholdet efter eget behov ved og rette i sine favoritter. Det er også i webappen, man holder sig opdateret på events og andet spændende, der sker i parken.

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Magasinet er gratis. Vi sender det direkte til din postkasse. Dine oplysninger bruger vi kun til at sende magasinet samt følge op på, hvorfor du fandt det relevant.

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”