Webapp til DANDY Business Park gør hverdagen nemmere

I Danmarks mest spændende erhvervspark, DANDY Business Park, har et fokus været at gøre hverdagen nemmere for alle lejere og brugere af parken. Derfor har vi udviklet en ny webapp, hvor alle som bruger parken kan dele viden, information og arbejde sammen. En webapp der hylder det hele menneske.

Med en digital webapp til alle brugerne af DANDY Business Park er det nemt at gøre brug af parkens faciliteter og holde sig ajour med de forskellige nyheder.

I erhvervsparken er det vigtigt, at det hele menneske og hverdagen hele tiden bliver sat i centrum. Derfor finder man i parken mange muligheder, der skal gøre hverdagen nemmere. I webappen får man et overblik over parken, og når man opretter sig som bruger, kan man tilpasse indholdet efter eget behov ved og rette i sine favoritter. Det er også i webappen, man holder sig opdateret på events og andet spændende, der sker i parken.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”