VisitVejle fik en Gastro Guide

Er du en foodie? Vi har i dag lanceret den digitale version af Gastro Guiden for VisitVejle. her kan du gå på opdagelse: Udforske og blive inspireret af guiden, gemme dine favoritter, planlægge dine egne ruter og dele dem med dine venner og familie.

Med den digitale Gastro Guide har turister og andre madglade personer mulighed for at udpege favoritsteder og planlægge skræddersyede Tour de Gastro-Vejle.

”Vi har skabt et univers, hvor du kan gå på opdagelse: Udforske og blive inspireret af guiden, gemme dine favoritter, planlægge dine egne ruter og dele dem med dine venner og familie. Og så kan du overføre ruten til Google Maps,” siger Maria Sommer, projektleder på gastroturisme-projektet, og fortsætter

”Da Gastro Guiden udkom i 2019 var det vores mest efterspurgte brochure. Og siden projektets start er der også kun kommet flere fødevare- og gastro virksomheder til.”

Læs mere her.

Skal du på gastro tur i Vejle og omegn? Så gå ind på siden her: www.gastro-guiden.dk

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”