VisitVejle fik en Gastro Guide

Er du en foodie? Vi har i dag lanceret den digitale version af Gastro Guiden for VisitVejle. her kan du gå på opdagelse: Udforske og blive inspireret af guiden, gemme dine favoritter, planlægge dine egne ruter og dele dem med dine venner og familie.

Med den digitale Gastro Guide har turister og andre madglade personer mulighed for at udpege favoritsteder og planlægge skræddersyede Tour de Gastro-Vejle.

”Vi har skabt et univers, hvor du kan gå på opdagelse: Udforske og blive inspireret af guiden, gemme dine favoritter, planlægge dine egne ruter og dele dem med dine venner og familie. Og så kan du overføre ruten til Google Maps,” siger Maria Sommer, projektleder på gastroturisme-projektet, og fortsætter

”Da Gastro Guiden udkom i 2019 var det vores mest efterspurgte brochure. Og siden projektets start er der også kun kommet flere fødevare- og gastro virksomheder til.”

Læs mere her.

Skal du på gastro tur i Vejle og omegn? Så gå ind på siden her: www.gastro-guiden.dk

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Magasinet er gratis. Vi sender det direkte til din postkasse. Dine oplysninger bruger vi kun til at sende magasinet samt følge op på, hvorfor du fandt det relevant.

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”