Til kamp for skrive- og læsevenlighed

Verden bliver til stadighed mere teknologisk, tekstbaseret og international, og det stiller hele tiden højere krav til almindelige medarbejderes læse-, skrive-, sprog- og teknologifærdigheder.

Den Grønne Konsulenttjeneste hjælper virksomheder indenfor grønne erhverv. Ved hjælp af teknologiske hjælpemidler gør tjenesten det nemmere for virksomhedernes medarbejdere at mestre nye opgaver. På den måde kan virksomhederne fastholde værdifulde medarbejdere med fx ordblindhed eller læse- og sprogvanskeligheder i et marked, hvor der konstant mangler arbejdskraft.

Det er ikke kun en fordel for medarbejderne, der får mulighed for at udbygge kompetencer, faglig stolthed og arbejdsglæde – det er også en kæmpe gevinst for arbejdsgiverne og samfundet som helhed.

Mediegruppen er Den Grønne Konsulenttjenestes stolte kommunikationspartner, og vi har i samarbejde skabt alle kommunikationsredskaberne. Fra en aktiv vignet til modulblade og beskrivelsen af Den Grønne Konsulenttjenestes produkter og fordele. 

Bliv inspireret her

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”