Til kamp for børn og voksne med særlige behov

Første fredag i september var vi inviteret til reception hos Ligeværd. De har fået rum og lokaler i Marselisborg Centret midt i Aarhus, hvor deres nye sekretariat ligger. 

Det er en af de kunder, som giver ekstra mening og sammenhæng i hverdagen. Her hos os i Mediegruppen i arbejdet med meningsfuld og givende kommunikation og for de mange unge og voksne, som ikke passer helt ind i vores moderne samfund og hverdag.

Ligeværd er et foreningsfællesskab, der hjælper børn, unge og voksne med særlige behov. Og det gør de hver dag med maner og med stærke resultater. Hos Mediegruppen har vi fået lov til at være med på rejsen. Vi designer og udvikler foreningens magasin: Ligeværd.

Fuld af fortællinger om aktuelle dagsordener, menneskelige nedslagsmærker og beretninger om indsatser, der lykkes og skaber forandring. 

Tak for samarbejdet og for foreningsfællesskabet. 

Se mere her

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”