Takker ny oplevelsesguide for flere turister på gaden

VisitVejle oplever flere turister på gaden. Den nye oplevelsesguide, Ferie i Vejle, har nemlig sat fjorden og de eventyrlige bakker på landkortet for ferieglade gæster.

Vejle tiltrækker turister af de samme årsager i dag, som byen og egnen altid har gjort. Og når VisitVejle går i dialog med sine gæster, er en god, gammeldags turistbrochure stadig et effektivt redskab.

”Danmarks smukkeste og mest indbydende turistguide”

Mediegruppen har i flere omgange hjulpet med at omsætte viden og muligheder til tekst og udtryk i landets smukkeste og mest indbydende oplevelsesguide, ”Ferie i Vejle”.

– Vi elsker at få en kreativ udfordring og løse opgaver for kunderne. Men resultatet bliver endnu bedre, når vi skaber et produkt i samarbejde med kunden. Måske er det derfor, vi bliver mere og mere stolte af Ferie i Vejle for hver gang, vi udvikler en ny udgave, siger Mediegruppens direktør Jacob Ejs.

Et oplag på i alt 60.000 oplevelsesguider på henholdsvis dansk, tysk og engelsk ligger klar på landets Visitkontorer og hos Vejle-egnens aktører – klar til at give turister og gæster den bedst mulige information om oplevelsesmuligheder, overnatningssteder, byer, natur og historie på Vejle-egnen.

Læs eller download din oplevelsesguide HER

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Magasinet er gratis. Vi sender det direkte til din postkasse. Dine oplysninger bruger vi kun til at sende magasinet samt følge op på, hvorfor du fandt det relevant.

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”