Takker ny oplevelsesguide for flere turister på gaden

VisitVejle oplever flere turister på gaden. Den nye oplevelsesguide, Ferie i Vejle, har nemlig sat fjorden og de eventyrlige bakker på landkortet for ferieglade gæster.

Vejle tiltrækker turister af de samme årsager i dag, som byen og egnen altid har gjort. Og når VisitVejle går i dialog med sine gæster, er en god, gammeldags turistbrochure stadig et effektivt redskab.

”Danmarks smukkeste og mest indbydende turistguide”

Mediegruppen har i flere omgange hjulpet med at omsætte viden og muligheder til tekst og udtryk i landets smukkeste og mest indbydende oplevelsesguide, ”Ferie i Vejle”.

– Vi elsker at få en kreativ udfordring og løse opgaver for kunderne. Men resultatet bliver endnu bedre, når vi skaber et produkt i samarbejde med kunden. Måske er det derfor, vi bliver mere og mere stolte af Ferie i Vejle for hver gang, vi udvikler en ny udgave, siger Mediegruppens direktør Jacob Ejs.

Et oplag på i alt 60.000 oplevelsesguider på henholdsvis dansk, tysk og engelsk ligger klar på landets Visitkontorer og hos Vejle-egnens aktører – klar til at give turister og gæster den bedst mulige information om oplevelsesmuligheder, overnatningssteder, byer, natur og historie på Vejle-egnen.

Læs eller download din oplevelsesguide HER

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”