Tænk, hvis du boede i Middelfart

Du har set Middelfart fra broerne, men har du også set broerne fra Middelfart? Hvis ikke, er du gået glip af ét af Danmarks vidundere og en oplevelse på niveau med at se solen bag Golden Gate i San Francisco.

Middelfart er mirakuløst smukt beliggende, og kommunen byder ikke kun på mere kystlinje og større skove end København. Den tilbyder også forrygende livskvalitet tæt på naturen, lavere boligpriser end i storbyerne og blændende karrieremuligheder med mere end 400.000 arbejdspladser inden for en times kørsel fra centrum.
 
Derfor hjælper vi Middelfart Kommune med at rive sløret af én af Danmarks bedst bevarede hemmeligheder, så flere familier bosætter sig i og får glæde af Middelfart. Det er der kommet en lys, levende og veloplagt bosætningskampagne ud af, og her i Mediegruppen er vi faktisk blevet så grebet af Middelfart, at vi har taget vores egen medicin og åbnet et lille kontor i byen ved vandet.

Opdag Middelfart her.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”