24 deadlines om sundhed

Hver anden uge har vi hos Mediegruppen en deadline for en af vores egne tre udgivelser. Det er tre stærke magasiner til danskerne omkring sundhed. Du kan se en lille smagsprøve for et par af dem, møde redaktøren og få et kig ind i de aktuelle udgaver.

Ud over de mange kunder og opgaver vi løser, udgiver Mediegruppen også en række egen magasiner.  Du kender dem måske, og et par af dem har mange år på bagen:

  1. Helse: Danmarks ældste og mest læste Sundhedsmagasin
  2. Krop+Fysik: En gammel kending til dig, der har problemer med krop og bevægeapparat
  3. Naturli: Til dem som har særligt fokus på Sundhed og naturlige veje til Sundhed

Derfor ved vi faktisk lidt om de mange dagsordner, der er i spil, når det handler om Sundhed. Vores redaktører og skribenter følger med og taler ind i de aktuelle agendaer, der er i samfundet. Hos borgere, patienter, hos de raske, de syge og dem vi skal passe ekstra på.
En viden vi bruger til at lave de bedste magasiner, men også i vores samarbejde med andre kunder. Så når vi arbejder med Sundhedskommunikation for kommuner, patientforeninger og aktører i branchen, kan vi skrive, formidle og fortælle med indsigt og substans.

Vi har 24 deadlines for vores egene magasiner på tryk – og 360 andre digitalt.

Sig til hvis vi skal hjælpe med nogle af dine deadlines.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”