24 deadlines om sundhed

Hver anden uge har vi hos Mediegruppen en deadline for en af vores egne tre udgivelser. Det er tre stærke magasiner til danskerne omkring sundhed. Du kan se en lille smagsprøve for et par af dem, møde redaktøren og få et kig ind i de aktuelle udgaver.

Ud over de mange kunder og opgaver vi løser, udgiver Mediegruppen også en række egen magasiner.  Du kender dem måske, og et par af dem har mange år på bagen:

  1. Helse: Danmarks ældste og mest læste Sundhedsmagasin
  2. Krop+Fysik: En gammel kending til dig, der har problemer med krop og bevægeapparat
  3. Naturli: Til dem som har særligt fokus på Sundhed og naturlige veje til Sundhed

Derfor ved vi faktisk lidt om de mange dagsordner, der er i spil, når det handler om Sundhed. Vores redaktører og skribenter følger med og taler ind i de aktuelle agendaer, der er i samfundet. Hos borgere, patienter, hos de raske, de syge og dem vi skal passe ekstra på.
En viden vi bruger til at lave de bedste magasiner, men også i vores samarbejde med andre kunder. Så når vi arbejder med Sundhedskommunikation for kommuner, patientforeninger og aktører i branchen, kan vi skrive, formidle og fortælle med indsigt og substans.

Vi har 24 deadlines for vores egene magasiner på tryk – og 360 andre digitalt.

Sig til hvis vi skal hjælpe med nogle af dine deadlines.

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Magasinet er gratis. Vi sender det direkte til din postkasse. Dine oplysninger bruger vi kun til at sende magasinet samt følge op på, hvorfor du fandt det relevant.

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”