Skal årets beretning være digital?

Det er blevet moderne at være digital. At omstille sig fra papir til nettet. I år rykker nogle af vores kunder fra papir til skærmen, når de skal fortælle om året, der er gået. De ønsker at omsætte den traditionelle årsberetning fra ledelsen til skærmformat. Og Mediegruppen har prototypen klar.

Sammen med en række kunder har vi bygget prototypen, som gør det nemt at arbejde med årsberetningen i en digital udgave. Så du sparer papir og får bedre plads i portobudgettet.

Her en række greb, som giver nye muligheder på nettet:

  1. Sæt strøm til infografik og levende Visuals
  2. Kombiner med video
  3. Distribuer digitalt – og spar plads og porto
  4. Byg en prototype – som du kan bruge igen år efter år
  5. Udkom, når det passer bedst
  6. Vi har hele universet til at komme hurtigt fra land. Vores digitale master er bygget i WordPress. Vi kombinerer den med en pakkemodel, der indeholder design og Visuals, som matcher jeres kommunikation og en teknisk løsning med CMS og backend.

På rigtig mange måder er vi stadig til papir, og vi tror på, at der er mere rum til fordybelse. Med en digital årsberetning kan du få mere plads til jeres fortællinger og historier på tryk.

Tal med Jacob Ejs om omlægning af årets beretning til en digital udgave.

Nysgerrig? Bestil
vores nye magasin

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”