Nyt oplevelsesmagasin gør verden større

I hjertet af Jylland, hvor historien omslutter dig, naturen omgiver dig, og hvor du aldrig er langt fra en forfriskning.

Der er seriøse grunde til at elske Trekantområdet, og det skal hele verden vide. Alt det kan du læse om i det nyeste oplevelsesmagasin: Explore.  

Forankret i hjertet af Jylland byder Trekantområdet på en særlig blanding af historie, natur, kultur og kulinariske oplevelser… alt sammen lige i nærheden. Det er det vildeste sted, som endnu flere skal opdage – så endnu flere vil opleve. Det skal vi nok sørge for. 

For tredje gang er Mediegruppen med til at fortælle, hvad der er så vildt ved Trekantområdet – denne gang i et fuldgyldigt oplevelsesmagasin spækket med portrætter, features og fortællinger om lokale vidundere. Fra lokale kunstnere, spisesteder og ingredienser til monumenter, producenter og personligheder. 

Mediegruppen står bag både design og tekstindhold i Explore, der guider og appellerer til turister såvel som beboere. Budskabet er klart: I Trekantområdet er alt godt… tæt på. 

Explore er skabt i et visionært samarbejde mellem Mediegruppen og Destination Trekantområdet med en stærk vilje og lyst til at positionere Billund, Fredericia, Kolding og Vejle som en destination, hvor livskvalitet og berigende oplevelser er lige her – lige nu og langt ind i fremtiden. 

Samarbejdet mellem organisation, kultur og erhverv er et udtryk for nytænkning og en fælles ambition, der danner grundlag for et banebrydende oplevelsesmagasin. Vi er enormt stolte over at tage hele verden ind i Trekantområdet. Det er verdensklasse. 

Tag på oplevelse i magasinet.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”