Den grønne kursusmotor blev stærkere

Nemt og overskueligt. Det er vigtige nøgleord, når man som Den Grønne Konsulenttjeneste skal tilbyde kurser og efteruddannelse til virksomheder. Et nyt site, kommunikationsmateriale og nyttige digitale værktøjer gav kursusoverblikket et løft.

Når gartnere, greenkeepere og andre grønne erhverv skal styrke deres medarbejderes kompetencer, står Den Grønne Konsulenttjeneste klar med et stort udbud af kurser. Men servicen er også en del af pakken. Konsulenttjenesten har en fast konsulent tilknyttet, der tager ud til virksomhederne og hjælper dem i gang med kurser og efteruddannelse.

Den indsats fik Mediegruppen til opgave at optimere endnu mere gennem et nyt website og en stærkere identitet. Kursusoversigten blev gjort enkel og overskuelig, så de enkelte virksomheder nemt og hurtigt kan finde lige præcis det kursus, der passer til dem og deres medarbejdere.

For at gøre det endnu nemmere for virksomhederne, har sitet også fået integreret planlægningsværktøjer – blandt andet et, hvor man kan planlægge et helt forløb for den enkelte medarbejder.

”Vi er meget tilfredse med websitets udtryk og opbygning og har stort udbytte af de forskellige features og værktøjer, som vi har fået integreret på websitet. Vi får mange positive tilbagemeldinger fra brugerne om både opbygningen og brugervenligheden. Vi er særligt stolte af inspirationssiderne, hvor kursuseksempler er opdelt i branchegrene, og hvorfra brugeren kan generere et individuelt kursuskatalog.”

Historier der inspirerer og motiverer

Selvom sitet og de mange værktøjer, modulblade og foldere gav det rette løft, var den Grønne Konsulenttjeneste godt klar over, at det ikke er nok. De havde også brug for en kommunikativ opbakning. Mediegruppen tog ud til de grønne virksomheder eller greb røret og fik de gode fortællinger fra tidligere kursister, som er med til at inspirere andre virksomheder.

Historien om Henrik, der trodsede sin ordblindhed og fik læse- og skrivekursus, der gav ham adgang til at styre alle maskiner på maskinstationen, han arbejder på. Eller Majken, der tog et akademikursus i ledelse – ikke for at få ledertitlen, men for at skabe mere struktur og fokus på medarbejderkommunikation på arbejdspladsen. Det er nogle af de fortællinger, du kan læse eller se videoer om på dgkt.dk

”Hver eneste film og artikel på bloggen fortæller en historie, som vi gerne vil udbrede, og som vi derfor benytter i forskellige sammenhænge. De gode historier fungerer som rollemodeller, som vi håber kan bidrage med at påvirke adfærden i medlemsvirksomhederne. De er blot én af flere virkemidler i arbejdet med at informere, inspirere og motivere til efteruddannelse.”

Se den nye hjemmeside her.

Se planlægningsværktøjet her.

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Magasinet er gratis. Vi sender det direkte til din postkasse. Dine oplysninger bruger vi kun til at sende magasinet samt følge op på, hvorfor du fandt det relevant.

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”