Danskerne slap forårskulleren fri i Fredericia

Coronakrisen har lært os, at gode ferieoplevelser ikke kræver flyrejser, paskontrol og fremmede himmelstrøg. Gennem en digital forårskampagne på de sociale medier inviterede Visit Fredericia til unik forårsferie hjemme i det danske land.

”Har du hørt en fugl synge om de spændende guidede ture på Fredericias historiske voldanlæg eller lammene og blomsterne i Madsby Legepark?” De ord florerede i Visit Fredericias SoMe-kampagne, der satte Fredericia på kortet som forårsferieby. En mindre kampagne, med et målrettet fokus.   

Kampagnen bestod af videoer, SoMe-opslag og bannere om storslåede vidunderlige naturoplevelser, skønt shoppingliv, lækre spisesteder og spændende byhistorie. Målet var at tiltrække flere danske turister til Fredericia, skaffe flere følgere på Instagram og Facebook og promovere Visit Fredericias nye hjemmeside. 

Stigende besøgstal på hjemmeside 

Annoncerne nåede bredt ud – og vigtigst af alt, fik flere danskere øjnene op for, hvad Fredericia har at byde på. 

”Vi fik en rigtig god start på vores nye hjemmeside med stødt stigende besøgstal. På den måde havde vi mulighed for at vise folk, at der gemmer sig mange flere oplevelser i Fredericia, end mange måske lige tror, og at Fredericia er et fantastisk udgangspunkt for en ferie ved Lillebælt,” siger Verena Knudsen, der er Turismekoordinator hos Visit Fredericia.

Resultater fra SoMe-kampagnen 

Visit Fredericias SoMe-kampagne fik en rækkevideo på op mod 10.000 Facebook-brugere for et opslag og en eksponering på op mod 24.000 for et opslag. 

Her er de overordnede tal:

  • 565.822 gange er annoncerne blevet vist på Facebook og Display bannere 
  • 36.794 forskellige profiler har set annoncerne på Facebook 
  • 3.599 gange er der klikket videre til hjemmesiden fra Facebook og Display bannere 
  • 2.830 gange er der i alt interageret med annoncerne på Facebook 

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”