Danskerne slap forårskulderen fri i Fredericia

Coronakrisen har lært os, at gode ferieoplevelser ikke kræver flyrejser, paskontrol og fremmede himmelstrøg. Gennem en digital forårskampagne på de sociale medier inviterede Visit Fredericia til unik forårsferie hjemme i det danske land.

”Har du hørt en fugl synge om de spændende guidede ture på Fredericias historiske voldanlæg eller lammene og blomsterne i Madsby Legepark?” De ord florerede i Visit Fredericias SoMe-kampagne, der satte Fredericia på kortet som forårsferieby. En mindre kampagne, med et målrettet fokus.   

Kampagnen bestod af videoer, SoMe-opslag og bannere om storslåede vidunderlige naturoplevelser, skønt shoppingliv, lækre spisesteder og spændende byhistorie. Målet var at tiltrække flere danske turister til Fredericia, skaffe flere følgere på Instagram og Facebook og promovere Visit Fredericias nye hjemmeside. 

Stigende besøgstal på hjemmeside 

Annoncerne nåede bredt ud – og vigtigst af alt, fik flere danskere øjnene op for, hvad Fredericia har at byde på. 

”Vi fik en rigtig god start på vores nye hjemmeside med stødt stigende besøgstal. På den måde havde vi mulighed for at vise folk, at der gemmer sig mange flere oplevelser i Fredericia, end mange måske lige tror, og at Fredericia er et fantastisk udgangspunkt for en ferie ved Lillebælt,” siger Verena Knudsen, der er Turismekoordinator hos Visit Fredericia.

Resultater fra SoMe-kampagnen 

Visit Fredericias SoMe-kampagne fik en rækkevideo på op mod 10.000 Facebook-brugere for et opslag og en eksponering på op mod 24.000 for et opslag. 

Her er de overordnede tal:

  • 565.822 gange er annoncerne blevet vist på Facebook og Display bannere 
  • 36.794 forskellige profiler har set annoncerne på Facebook 
  • 3.599 gange er der klikket videre til hjemmesiden fra Facebook og Display bannere 
  • 2.830 gange er der i alt interageret med annoncerne på Facebook 

Nysgerrig? Bestil
vores nye magasin

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”