Rent drikkevand — det kommer da fra hanen!

Sådan har vi altid haft det. Ikke noget med at købe vand på flaske, som vi kender det fra ferien. Vi åbner bare for hanen, og tager det som en selvfølge, at vi har rigeligt og rent drikkevand. Regionerne er grundvandets vagthund – og Mediegruppen har fået lov at være med på kommunikationsrejsen på en ny publikation.

Igen i år har Mediegruppen sammen med Danske Regioner fået lov til at sætte fokus på regionernes arbejde med jordforurening. Den 3. status rapport, hvor vi kigger på alle de mange tiltag og opgaver, som regionerne løser rundt om i Danmark. Det er blevet til en nøgletalsrapport på 60 sider med viden, fakta, visuels og overblik.

”En af de væsentlige greb er at gøre disse tal og indsatser læsbare og tilgængelige – men også at visualisere dem.Det gør vi igen i år sammen med vores fotograf Lasse Hyldager. Så det, vi taler om, omsættes til billeder og spændende indgange. Det handler om at gøre det mere vedkommende og mere menneskeligt”

Jacob Pedersen, Art Director hos Mediegruppen.

Rapporten har allerede sat dagsordenen rundt om i landet. Skabt omtale og debat og talt ind i en super aktuel klimadebat, som handler om vores natur og drikkevand. Været med til at omsætte viden til noget som alle kan forstå. Og været med til at skabe forandring, i den verden vi lever i. Opgaven til Danske Regioner taler lige ind i vores hjerte og ambition

Hos Mediegruppen ved vi, at Regionerne gør en stor indsats. Vi har gennem et langt samarbejde set og mærket – hvor mange opgaver de løser, hvilken rolle de spiller, og hvor vigtig det er, at de forsat kan løse disse opgaver. Vi hepper på regionerne.

Se og hent rapporten her: www.regioner.dk

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”