Nyt fokus på mennesker og livshistorier på ADRAs nye hjemmeside

For ADRA var det tid til, at deres hjemmeside fik et frisk pust. Et pust, der kan hjælpe dem til at kommunikere i en 2020 kontekst. Mediegruppen har designet og bygget den tekniske løsning til den nye hjemmeside, hvor livshistorier er omdrejningspunktet.

Som det er med førstehåndsindtryk af mennesker i den virkelige verden, er det også med hjemmesider i den digitale verden. Vi er lynhurtige til at vurdere, om en hjemmeside er værd at bruge tid på eller ej. Da der skulle skabes en ny hjemmeside til ADRA, skulle den derfor både være layoutmæssigt overskuelig og flot, og samtidigt skulle det være et sted at samle relevant og spændende indhold med fokus på at inspirere og give håb gennem livshistorier.

– Vi har arbejdet på den nye hjemmeside henover foråret og sommeren, og vi synes selv den er blevet meget mere lækker og overskuelig. Den har fået et brush-up. Og som noget nyt har vi fokus på de her livshistorier

Maria Lykke Andersen, kommunikationsmedarbejder hos ADRA

”Vi planter håb og høster udvikling”

Hos ADRA arbejder de ud fra et kristent synspunkt for at bekæmpe fattigdom og nød, så alle kan leve et værdigt liv uden at gå sulten i seng, være tvunget på flugt eller miste basale menneskerettigheder. I deres grundfortælling beskriver de:

– Uden håb er alt intet. Derfor har vores nødhjælp et langt sigte. Vores mål er at forvandle nøden til håb og udvikling.

Det er en grundfortælling, som vi i Mediegruppen har været med til at skabe. Nøgleordet er håb. Håb til dem der lever i fattigdom og nød og håb for at skabe en bedre fremtid. Håb har derfor også været omdrejningspunktet, da vi skulle skabe ADRAS nye hjemmeside, som netop er lanceret.

Livshistorier, der skaber håb

Men hvordan skaber man håb gennem en hjemmeside? Det er ikke en simpel opgave. Vi kan ikke ændre den kontekst, der er en realitet ude i verden, men vi kan give håb ved at fortælle de historier, hvor en ellers håbløs situation blev vendt til noget positivt. Det kan både være små og store historier – livshistorier fra den virkelig verden.

Livshistorier er derfor nerven på ADRAs nye hjemmeside. Målet er at bringe mennesker i spil, som har en historie at fortælle. Mennesker som ADRA møder i deres dagligdag rundt om i verden. Besøger du adra.dk vil du derfor også som noget af det første blive mødt af mennesker fra ind- og udland, der fortæller deres historie. En historie, som kan hjælpe til at skabe tro på, at ændringer er muligt.

Vil du se, hvad det hele handler om, kan du besøge www.adra.dk

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Magasinet er gratis. Vi sender det direkte til din postkasse. Dine oplysninger bruger vi kun til at sende magasinet samt følge op på, hvorfor du fandt det relevant.

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”