Ny samlet identitet for Dandy Business Park

Dandy Business Park er et 30.000 m2 stort bankende erhvervshjerte, hvor 200 virksomheder og 1.100 medarbejdere bor, mødes og samarbejder på tværs.

Et sted, hvor barrierer brydes, pyramider pilles ned og fremtiden formes i fællesskab. Derfor ønsker parken at samle sin kommunikation under ét brand frem for fire i fremtiden. Mediegruppen bor der selv, og vi er valgt til at trække linjerne og visualisere visionerne.

Det er der foreløbig kommet et nyt website ud og en bred vifte af kommunikative elementer ud af. Sammen tegner de parkens nye samlende profil og gør parkens unikke tilbud klart for potentielle lejere og partnere. Den samlende kommunikation samler de fire tidligere profiler til én og gør det let at formidle samarbejder på tværs på en dynamisk og attraktiv måde.

Se det nye Dandy Business Park lige her.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”