Ny redaktør og ny plads i verden til Naturli 

Fra nytår skifter Naturli redaktør og skruer op for ambitioner og mandat. Magasinet er lagt i hænderne på en garvet skribent og formidler. 

I Mediegruppen er vi stolte af, at vi har udgivet magasinet Naturli i mere end 20 år. Naturli har haft som sit mål at udfordre den danske forbruger med konkrete bud på mere sundhed og flere ideer til, hvordan du holder dig i balance gennem livet. Magasinet har taget udgangspunkt i det store sortiment af produkter og viden, som du finder i de stærke helsekostbutikker. Her kan kunderne få Naturli med hjem under armen – og læse videre i magasinet i sofaen eller på nettet.

Fra nytår skifter Naturli redaktør og skruer op for ambitioner og mandat. Magasinet er lagt i hænderne på en garvet skribent og formidler: Gitte Høj, som har arbejdet med sundhedsformidling gennem de sidste 18 år i magasinpressen. Hun har stor kærlighed til at klæde læserne på med værktøjer, som gør det muligt at omsætte ny viden til praksis i en travl hverdag. Hun har en baggrund som fagjournalist på sundhedsmagasinet IForm og har siden 2010 været sundhedsredaktør på magasinet Liv 40+. Hun er derudover praktiserende psykoterapeut med egen klinik. 

Med spænding og forventning ser Gitte frem til at begynde på hendes kommende job hos Mediegruppen og Naturli. Hun deler sine tanker om den kommende rejse.

”Jeg glæder mig meget til at koble grønne og bæredygtige vinkler sammen med sundhedsuniverset, som jeg har arbejdet med i mange år. De tre vinkler er et spændende (og vigtigt) krydsfelt med perspektiver, der peger fremad.”

Gitte fortæller videre, at hun håber, Naturli vil gøre sig endnu mere gældende som det magasin på markedet, der måske er mest optaget af at bringe viden, muligheder og valg ind i en sund, grøn og bæredygtig dagligdag.

Selvom Gitte først starter i det nye år, har hun allerede en række tanker om, hvad hun håber at opnå med Naturli.

”Jeg glæder mig til at klæde læserne på med aktuel viden om det sunde, grønne og bæredygtige liv. Men det er også vigtigt for mig, at vi gør det enkelt og overskueligt at omsætte denne viden til praksis, så vi kan hjælpe læserne med at træffe valg i hverdagen.”

Naturlis nuværende redaktør Carsten Johansen bliver en del af det nye redaktionsteam og vil levere stof og indhold til både Naturli – og søstermagasinet Helse.

Sammen med skiftet i redaktion og bemanding tager Naturli hul på nye stofområder og formater. Så Naturlis plads i verden bliver større. Det bliver fagområder, som handler mere om bæredygtighed, alt det grønne – og de mange valg, der handler om din og min sundhed.  Har du tanker og gode idéer til Naturli og til indhold og artikler, så grib fat i redaktionen og bliv tæt med os allerede i dag. Og husk, at du allerede nu kan læse med ved at hente den nyeste udgave i din helsebutik – eller lægge vejen forbi vores digitale univers på: Naturli.dk

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”