Ny platform i luften til Trekantområdets iværksættere

Det er ikke længe siden, vi med glæde og stolthed i hjertet kunne fortælle om Trekantområdets nyfødte iværkfætter, IVER.

En engageret fætter, som har ét for øje; at hjælpe områdets iværksættere, ildsjæle og idémagere med at starte en selvstændig fremtid uden unødige begynderfejl.

Nu har vi taget skridtet videre og givet IVER det liv, han er skabt til. En platform, hvor han kan rådgive og formidle kontakten mellem Trekantområdets iværksætterkonsulenter og dem, der er klar til at starte nye virksomheder.

”Med slutbruger-briller på og en kreativ workshop i bagagen fik platformen hurtigt retning og satte fut i samarbejdet mellem Trekantområdets iværksættere og konsulenter.”

Du finder den her.

Gå ikke glip af årets iværksætterfest

Den lille mand med den velplejede hårpragt overrasker endnu engang og skal være vært ved sin egen fest, IVER AWARD 2017. Det har du da ikke hørt om før? tænker du.

Sandt. IVER AWARD er den første af sin slags i Trekantområdet. En event og hyldest til de mennesker, der tør starte nye virksomheder. Dem der bidrager med nye løsninger og arbejdspladser – og som udfordrer det etablerede til gavn for konkurrencekraft og produktivitet.

Vil du med? Bestil din billet her.

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”