Neu;sight i et nyt lys

Med en visuel, skarp og genkendelig identitet er det lykkedes konsulentvirksomheden neu;sight at skabe en stærkere fortælling om værdien af god pædagogisk praksis.

Vores børn bruger det meste af deres dag i institution. Derfor er dagtilbud af høj kvalitet essentielle for børnenes udvikling og trivsel. Et vigtigt budskab, som konsulentvirksomheden neu;sight arbejder med at udbrede. Nu står virksomheden skarpt i forhold til at hjælpe institutioner, som ønsker at gøre en forskel og hylde fagpersonerne bag.

I et samarbejde med Mediegruppen fik neu;sight sparring og hjælp til et genkendeligt udtryk med et nyt logo og nye farver. Et udtryk, der understøtter konsulentvirksomhedens arbejde.

Samarbejdet har udmøntet sig i:

  • En ny hjemmeside
  • Visitkort
  • PowerPoint-skabelon
  • Dokumentskabeloner
  • Forskelligt merchandise

Et gensidigt samarbejde

Den nye identitet har været med til at skabe et stærkere fokus på, hvorfor en god pædagogisk praksis er altafgørende for vores børn. Samarbejdet har ifølge neu;sight været præget af en professionel tilgang, en prioritering af deres ønsker og leverancer af høj kvalitet.

”Jeg har fået mere, end jeg havde forventet og forudset. Gennem møder, brainstorming og samtaler har jeg fået sparring på min virksomheds potentialer og udviklingsmuligheder, og jeg er med humor og en kærlig hånd blevet tvunget til at tage stilling. Det har gjort mig skarpere, stærkere og mere sikker i mit ståsted med neu;sight.” – Susanne Stentoft Hermansen, stifter af neu;sight.

En stærkere virksomhed

Udover de visuelle resultater har processen været meget brugbar og relevant for den nystartede konsulentvirksomhed. Samarbejdet har været en investering, som har været godt givet ud.

”Mange mindre virksomheder vil nok ikke prioritere eller have mulighed for at bruge penge på et sådan et forløb i opstartsfasen. Men min anbefaling er at gøre det, for du står meget stærkere som virksomhed bagefter. Og alting bliver bare nemmere, når der er en gennemarbejdet skabelon til det,” slutter Susanne Stentoft Hermansen.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”