Skal du snart købe drikkevand på flaske?

En af de bedste ting ved at komme hjem fra ferie, er muligheden for at tage en slurk direkte fra vandhanen Sut med at hente vand i supermarkedet og børste tænder med flaskevand. Som dreng huser jeg tit, at vi efter en fodboldkamp drak løs og fik slukket tørsten.

Men vores grundvand er under observation. Og måske varer det ikke længe, før du og jeg skal til at købe vand på flaske. 

Herhjemme holder Danske Regioner øje med udviklingen, og er dem der står vagt om vores drikkevand. Vi har fået lov til at fortælle og formilde dette. Senest i en ny lille film. 

I Danmark leveres vandet direkte til hanen fra 2.600 vandværker. Lokale, små og store boringer, som passer ind i de lokale fællesskaber. Tæt på os alle som borgere. Det er også nerven i Mediegruppens tilgang til mennesker og kommunikation. Vi er optaget af det samfund, vi er en del af. Og når vi får lov til at forbinde mennesker og information, så vi alle bedre forstår, hvad det er for en verden, vi er en del af. 

Den lille film handler og regionernes arbejde med kortlægning af vores grundvand. Om fortidens synder, der truer grundvandet – spild, udsivning og nedgravede kemikalier fra en tid, hvor der ikke var samme fokus på at holde forureninger væk fra grundvandet. Jordforureningerne er typisk sket for mange år siden. 

Tag med på få minutters rejse, og få mere hold på vandet. 

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Magasinet er gratis. Vi sender det direkte til din postkasse. Dine oplysninger bruger vi kun til at sende magasinet samt følge op på, hvorfor du fandt det relevant.

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”