Skal du snart købe drikkevand på flaske?

En af de bedste ting ved at komme hjem fra ferie, er muligheden for at tage en slurk direkte fra vandhanen Sut med at hente vand i supermarkedet og børste tænder med flaskevand. Som dreng huser jeg tit, at vi efter en fodboldkamp drak løs og fik slukket tørsten.

Men vores grundvand er under observation. Og måske varer det ikke længe, før du og jeg skal til at købe vand på flaske. 

Herhjemme holder Danske Regioner øje med udviklingen, og er dem der står vagt om vores drikkevand. Vi har fået lov til at fortælle og formilde dette. Senest i en ny lille film. 

I Danmark leveres vandet direkte til hanen fra 2.600 vandværker. Lokale, små og store boringer, som passer ind i de lokale fællesskaber. Tæt på os alle som borgere. Det er også nerven i Mediegruppens tilgang til mennesker og kommunikation. Vi er optaget af det samfund, vi er en del af. Og når vi får lov til at forbinde mennesker og information, så vi alle bedre forstår, hvad det er for en verden, vi er en del af. 

Den lille film handler og regionernes arbejde med kortlægning af vores grundvand. Om fortidens synder, der truer grundvandet – spild, udsivning og nedgravede kemikalier fra en tid, hvor der ikke var samme fokus på at holde forureninger væk fra grundvandet. Jordforureningerne er typisk sket for mange år siden. 

Tag med på få minutters rejse, og få mere hold på vandet. 

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”