Kvinden i den orange badedragt

Mediegruppen skulle omsætte fakta til enkel og overskuellig kommunikation i Danske Regioners publikation omkring jordforurening.

Hos Hyldager Fotografi fik vi til opgave at skabe et forsidebillede, som favnede spildevand, søer og vores drikkevand. Sammen med ad’er i Mediegruppen Jacob Pedersen har vi udviklet en samlet serie, som gennem rapporten sætter en billedramme til de temaer, publikationen arbejder med. 

I stedet for at lave et billede med død og ulykke ville vi skabe et autentisk billede, der viser, hvad det betyder, når der bliver gjort en indsats for jordforholdene

 Lasse Hyldager, fotograf

Selvom billedet er opstillet, har vi givet det et udtryk af reportage, så det bliver mere realistisk, og man får de rigtige budskaber frem. Vi benytter en statist, som mange kan spejle sig i, så det ikke bliver poleret, og vi har givet hende orange badedragt og hætte på. På den måde bliver øjet draget mod hende. Broen har mange år på bagen. Det giver en lidt rå kontrast til den smukke natur omkring søen og laver en elegant linjen gennem billedet. 

I en rapport med mange fakta og tal kan vi med billeduniverset tale til den anden side af hjernen og hjælpe til at holde interresen hos læseren. Det skaber den gode mavefornemmelse, når man har bladret til sidste side.

Kunde: Danske Regioner
Opgave: Regionernes arbejde med jordforurening – rapport
Location: En fiskesø lige udenfor Vejle
Statist: En helt almindelig kvinde i badedragt

Læs hele artiklen og om flere projekter i Mediegruppens nye magasin. Du kan også få hele magasinet tilsendt gratis her.

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”