Kvinden i den orange badedragt

Mediegruppen skulle omsætte fakta til enkel og overskuellig kommunikation i Danske Regioners publikation omkring jordforurening.

Hos Hyldager Fotografi fik vi til opgave at skabe et forsidebillede, som favnede spildevand, søer og vores drikkevand. Sammen med ad’er i Mediegruppen Jacob Pedersen har vi udviklet en samlet serie, som gennem rapporten sætter en billedramme til de temaer, publikationen arbejder med. 

I stedet for at lave et billede med død og ulykke ville vi skabe et autentisk billede, der viser, hvad det betyder, når der bliver gjort en indsats for jordforholdene

 Lasse Hyldager, fotograf

Selvom billedet er opstillet, har vi givet det et udtryk af reportage, så det bliver mere realistisk, og man får de rigtige budskaber frem. Vi benytter en statist, som mange kan spejle sig i, så det ikke bliver poleret, og vi har givet hende orange badedragt og hætte på. På den måde bliver øjet draget mod hende. Broen har mange år på bagen. Det giver en lidt rå kontrast til den smukke natur omkring søen og laver en elegant linjen gennem billedet. 

I en rapport med mange fakta og tal kan vi med billeduniverset tale til den anden side af hjernen og hjælpe til at holde interresen hos læseren. Det skaber den gode mavefornemmelse, når man har bladret til sidste side.

Kunde: Danske Regioner
Opgave: Regionernes arbejde med jordforurening – rapport
Location: En fiskesø lige udenfor Vejle
Statist: En helt almindelig kvinde i badedragt

Læs hele artiklen og om flere projekter i Mediegruppens nye magasin. Du kan også få hele magasinet tilsendt gratis her.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”