Klimakurser fik et forspring på kommunikationen

Klimakurser hjælper organisationer med et bæredygtigt forspring. Men for ikke selv at komme bagud, bad de Mediegruppen om hjælp til identitet, hjemmeside og kommunikationsmaterialer.

Et er, at man som virksomhed gerne vil tage del i den grønne omstilling og fortælle omverdenen om det. Noget andet er at komme i gang. Hvad skal man kortlægge og måle på? Hvordan redegør bedst for sin indsats? Og hvem skal stå for arbejdet? Miljø- og klimadagsorden stiller uden tvivl nye krav til organisation og medarbejdere. De krav er Klimakurser klar til at hjælpe med. Her deltager medarbejdere i et forløb, hvor de bliver klædt på med relevante ”klima-kompetencer” – i stedet for at få eksterne konsulenter til at løse opgaven. Målet er at få et bæredygtigt forspring.

En indsats, som hænger sammen med Mediegruppens holdning til miljø og samfund og mål om at tage ansvar sammen med kunderne. Derfor var det oplagt at skabe et samarbejde om at løfte kommunikationen. Det skete gennem en ny hjemmeside, grafisk identitet og eksekvering i trykte som digitale kommunikationsmaterialer.

– Vi havde brug for en kompetent partner, som har arbejdet med vores type løsninger mange gange før og derfor forstod vores behov. Det er altid en fordel at have fælles interesser, når man skal løse en opgave sammen, siger Thue Birk Svenningsen, der er Senior Advisor og Founder hos Klimakurser.

Professionelt DNA

Hjemmesiden er bygget op omkring kurset. Et let og overskueligt overblik, så man helt konkret kan se, hvad man lærer på kurset – fra teori til praksis. Ideerne bag designet er et professionelt udtryk, der bakker op om Klimakursers stærke hold med mange års erfaring inden for kortlægning af virksomheders klimaaftryk.

– Siden vi lancerede klimakurser.dk i maj 2021, har vi opnået 122 kursusdeltagere på tre måneder i en helt ny virksomhed. Der er ingen tvivl om, at den kvalitet, som MG leverer, har påvirket vores resultatskabelse positivt, fortæller Thue Birk Svenningsen.

Læs mere om Klimakurser lige her.

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Magasinet er gratis. Vi sender det direkte til din postkasse. Dine oplysninger bruger vi kun til at sende magasinet samt følge op på, hvorfor du fandt det relevant.

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”