Billeder siger mere end 1000 ord

Flotte billeder og infografik med Damstahls eget aftryk formidler de vigtige budskaber i en ny Sustainability-rapport. Der blev tænkt ud af boksen – eller rettere ind i boksen – for FN’s Verdensmåls kvadratiske byggesten blev trukket ud i virkeligheden og ind i medarbejdernes hverdag.

Arbejdet med CSR og bæredygtighed er for den rustfri stålgrossist Damstahl en rejse, der hele tiden flytter og udvikler sig med nye destinationer. I 2020 fik Damstahl med hjælp fra Mediegruppen udgivet deres CSR-rapport for året 2019. Et redskab til at gå i front i branchen og tage ansvar. Siden er ambitionen blevet større og fortællingen udvidet. Men hvordan bliver initiativer og mål mere virkelige? Og hvordan bliver de bedst formidlet til kunder og partnere?

Damstahl har sammen med Mediegruppen taget skridtet videre og er rykket ud i virkeligheden. Fokusområder fra FN17 byggestenene er omsat til billeder fra Damstahls hverdag i en helt ny Sustainability-rapport. Fra medarbejdernes daglige gang og opgaver i huset til mødet med kunden, når lastbilen kører ud med leverancen.

– Vores rapport er igen blevet godt modtaget, ikke mindst fordi den nye visuelle stil i vores rapport ikke bare er nutidig, men også rækker ud i fremtiden. Jeg glæder mig til det fortsatte arbejde med CSR og bæredygtighed både i ord og handling, siger direktør for Damstahl, Michael Lund.

Medarbejderne i hovedrollen

Det blev til en sjov og spændende opgave, hvor alle deltog i processen med at realisere ideen, tilrettelægge, engagere, fotografere og færdiggøre de spændende billeder.

Mediegruppens Art Director Vibeke Johansson var kvinden bag kameraet, der var med til at så det første frø til de færdige billeder.

– Ideen til billederne kom, da jeg lagde mærke til FN’s 17 Verdensmål, som stod som små kasser på en reol på Mediegruppens kontor. Jeg forestillede mig dem som kæmpe kasser placeret i Damstahls eget miljø. Det har været vigtigt for os, at det var Damstahls egne medarbejdere på billederne. Det styrker troværdigheden, siger Vibeke Johansson.

Du kan læse om Damstahls CSR-rapport 2019 her.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”