Magasinforside scorer OL-guld

Det er ikke hver dag, vi i Mediegruppen har en OL-guldvinder på forsiden af vores magasin. I forsommeren havde vores magasin, Krop+fysik, fornøjelsen af at interviewe Viktor Axelsen om, hvordan han forberedte sig til OL. Nu står han med medaljen – og vi har en forside, der emmer af aktualitet.

Hos Mediegruppen har vi over 25 års erfaring med magasinudgivelser. Det var med magasiner, det hele startede, og de er den dag i dag en stor del af vores DNA. Vi tror på, fortællinger forandrer verden – både gennem trykte og digitale formater.

Gennem årene har vi bragt massevis af historier om spændende danskere – både gennem vores egne magasinudgivelser og for vores kunder. En af de seneste historier har været om Viktor Axelsen, som lige nu pryder forsiden af sommerudgivelsen på Krop+fysik. Og aktualiteten er helt i top med Viktors guldsejr ved OL i går.

Lange produktionstider og aktualitet

– I magasinverdenen arbejder vi med lange produktionstider, og derfor er der altid lidt sommerfugle i maven op til udgivelsen. Sker der noget, som ændrer præmissen for forsidehistorien? Historien eller personen kan fx pludselig blive aktuel i helt nye sammenhænge, som interviewet ikke tager højde for, eller vi kan, når det gælder idrætsstjerner, risikere, at de bliver skadet eller udgår af en konkurrence, fortæller Marianne Nørup, redaktør af Krop+fysik.

– Det kan ske. Og det er selvfølgelig uheldigt, hvis man står i den situation, men vi prøver på alle måder at tage vores forholdsregler, fortsætter hun.

– Og nogle gange rammer man så bare plet! Det synes vi, vi har gjort med forsiden af nyeste nummer af Krop+fysik.

Opflasket med udgivelsesformatet

En magasinudgivelse kræver tilrettelæggelse og planlægning på flere parametre. Særligt skal man sikre, at indholdet forbliver aktuelt over en længere periode. Det handler om at finde en vinkel, der taler ind i historien på en måde, så man kan tage den frem igen og igen.

Gennem mange års arbejde med udgivelser, ved vi, hvad der skal til for at fastholde aktualitet. Også når man ikke er så heldig at forsidepersonen vinder guld til OL. Vi sidder et hold af skrivende og kreative hoveder, som kan hjælpe dig med at tage din udgivelse videre.

Er du i øvrigt nysgerrig på, hvordan man træner som en verdensmester i badminton? Læs interviewet med Viktor Axelsen her: https://www.krop-fysik.dk/viktor-axelsen-nogle-gange-er-det-bedste-traeningspas-det-hvor-du-bliver-i-sofaen/

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”